Esranurr Ilk hamileligim 8 haftalikken sonlandi kalbi durdu bebegimin ama sonuclarda benden kaynakli degil dendi kan falanda verdim ama hic bi problem yok dendi simdi 8 haftalik hamileyim yine kan pihtilasmasini duydum acaba varmidir diye supheleniyorum
Yesmckmk Esranurr şimdi şöyle kuzum bu normal kanlar gidi değil bizede yapıldı genetik Tıbba gidiyorsun bizim pıhtılasma sonucumuz bir ayda kromozom sonucumuz iki ayda çıkmıştı düşügün bi çok sebebi var benim herşey temiz geldi troidde sıkıntı çıktı mesela
candanote Esranurr Canım onun belirtisi yok ve gebelikte yapılan testler var ama genelde negatif cıkıyor. Gebe kalmadan once proteın s ve c eksikliği olup olmadıgıma bakılıyor.Doktorunla konus eger test yapılmadıysa zaten kayıp yasayıp yasamadıgına ve genetiğe bakılıp coraspirin ve kan sulandırıcı baslıyorlar .Uzerine düş bence önemli bi konu.
M-o-r-58 Esranurr günde 1 adet limonu sabah akşam iki kaşık suyunu içebilirsiniz şuan madem tanı koyulmadı sıkıntı olmaz faydası olur. Bende öyle bi sorun yok ama genede limon suyu yapıyorum arada bir.
Esila4549 Esranurr kan pıhtılasmam olup olmadığını bilmediğim halde bana önlem amaçlı 28 hafta boyunca coraspin hap verdi doktorum.... Bu arada tüp bebek gebesiyım
Yesmckmk Esranurr bunu aslında doktorunun yönlendirmesi lazım seni ama şuan hamilesin değil mi ve sorunsuz ilerliyor gebeliğin Allah korusun düşük olursa yine özellikle doktoruna bu testleri yaptırmak istediğini söylersin pıhrılasma kromozom testi gebelik sırasında yapılıyor mu bilmiyorum. çana TSH troid için dahiliyeden bi randevu alıp kan verebilirsin troid ilk zamanlar çok önemli bebek tamamen senden alıyor yetersiz olduğu zamanlar gelişim geriliği başlıyor
derinsvy M-o-r-58 canım onu nasıl yapiyorsun direk limonu sıkıp iciyomusun kan pihtilasmasinami engel oluyomus bugün arkadasimda kan pihtilasmasi olduğunu öğrendik yeni hamile ona soyliyim üç kaybı var
M-o-r-58 derinsvy saraçoğlunun youtube de videosu var kan pıhtılaşması limon yazınca çıkıyo. Suya sıkıp içebilir. Limonata yapsa yine olur yani günlük iki bardak. ALLAH şifa versin arkadaşınızada.
derinsvy M-o-r-58 amin inşallah sabahları arada unutsada kalkınca limonlu su iciyomus ama acaba onumu duydu iciyo öyle birisimi dedi bilmiyorum ama o Saraç oğlunun videosunu izlesin söylerim