tuba-ozdogan parol içilir gunde 3 defaya kadar cnm bence ıc ama bi dr gorunmnde fayda var kac haftalık hamilesiniz
Ummugulsum_44 Deletedmom138 teşekkür ederim bende şifa niyetine kuran okudum namazda kıldım ama geçmedi inşaAllah uyurumda geçer eşimde görevde hep o yokken ağrım sızım oluyor bişeler oluyo
Deletedmom138 Ummugulsum_44 Kıyamam uyumayı deneyin inşallah sabaha birşeyiniz kalmaz elinizi oraya koyup Salavat çekin uyuya kalın öyle ❤️
Seymaaam Ummugulsum_44 benim genelde oluyor o ağrı bence karın genişliyo ondan canım geçen haftalarda bir hafta çektim acile kendi doktoruma falan gittim bişey çıkmadı ama sen yinede bi doktoruna danış istersen
Ummugulsum_44 xsenasenerx maalesef eşim görevde bide katlanırım sabaha kadar en azından inşaAllah bir şey olmaz
Ummugulsum_44 [silindi] gidiyorum ama uzu zamandır afedersiniz çişimi bile zor yapıyorum anlamadım gitti ama sancıdan değil biliyorum gaz sancısını çektim çok uzun zaman yani
Seymaaam Ummugulsum_44 tam benimde öyle oluyor ya parça parça yapıyorum diyorum idrar torbasına falan baskı yapıyo galiba bazen aşağıda oluyo yürürken bile zorlanıyorum.
Ummugulsum_44 Deletedmom138 inşaAllah dua okuyorum elim karnımda korkarsam daha zor olur inşaAllah sağ salim sabah olur 🤲teşekkür ederim bu arada Allah razı olsun
Ummugulsum_44 Jasminixx parolu içeli 1 saat olmadı canm minoset yok zaten maalesef inşaAllah parol fayda eder sobalı odadayım üşümem biraz zor ama çorapsız alttan tayysız gezmem hiç yine de daha da dikkatli olucam
Songsong Benim de dün aksam göbek deliğimin gemen dibi oyle agrıdı kı dedim yırtılıcak heralde.sonra gaskon ıctım kremm sürüp masaj yaptım iyi geldi brisx onu dene istersen
Ummugulsum_44 Songsong daha 3-4 saat olmadı Ağrı olduğu sürede masaj yaparak yağ sürdüm ağrı için değilde nemlendirmek içindi ama yapmış oldum dediğinizi yani fayda etmedi
Ummugulsum_44 Seymaaam saol canım az biraz rahatladım sanırım bilmiyorum kocam yokken bişe olacak gibi hissediyorum psikolojim bozuldu resmen depremden sonra geçer inşaAllah kontrol de söyliycem doktoruma
Ummugulsum_44 Seymaaam evet yürümekte de zorluk çeker oldum lavabodan da sanki yarım çıkıyorum gibi kötü hissediyorum
Seymaaam Ummugulsum_44 yinede içini ferah tut canım Allah a emanet iz böyle ağrı falan olunca bende korkuyorum ama uzanıp dinlenmeye çalışıyorum yarına gçerr inşAllah uyumaya çalış şimdi.😊