aaoksuzoglu Kızlar ben 29+3 günlük gebeyim doktor normalde 1400 kg olması gerekır dedi ama senın bebegın 1250 kg da diyo anlamıyorum tek benım mı boyle ve illa 4 kilo mu doğurmam lazım yanı herkesın bebegı kılolu doğcak diye bişey yok belkı en fazla 3250 kıloyla doğucak offf okadar sitresliyim ki😞😞😞
Islim123 aaoksuzoglu strese girme canım bol bol muz kasar peyniri ıspanak yoğurt yumurta ye daha haftan var yakalarsın
Ebru-isil aaoksuzoglu üzülme her bebek aynı olmaz sağlıklı beslenmeye çalış her gün mutlaka ceviz ye 👍🏽 Balık ye mutlaka. Doktorlar her gebelik ve bebek gelişimi farklıdır diyip nasıl kilosu şöyle olması gerekir böyle olması gerekir diyorlar anlamıyorum.
hunilimom aaoksuzoglu hiç stres yapma.boy kilo bunlar biraz da genetik şeyler eğer minyon bi tipiniz varsa eşiniz siz sizden 4 kilo çocuk çok zor onun dışında zaten son 1 ayda asıl kilosunu alıyor nasıl.oldugunu sende anlamiyorsun😁 zaten ultrasonda öyle şip doğruyu göstermiyo
aaoksuzoglu Islim123 valla bu saydıklarını cok yiyiyorum hemde baya hergun ıspanak hariç o haftada bir
Ebru-isil Islim123 ama zararlı olmaz mı bi sürü katkı maddesi var içinde ve şekeri yüksektebilir.şekerli şeylerde bebeğe aşırı kilo yapar sanki 😌
RuzgarsMommy Stress yapma kilolu demek sağlıklı demek değil ki. Korkma nolcak 3 kilo doğar sağlıklı olsun yeter
2kizanasi Bebeğin kilosu genetikte olabilir, kilolu bebek sağlıklı bebek değil, herkes 4 kilo doğuracak diye bir kaide de yok, ki doktorun verdiği son kilo gayet makul endişelenmeyin :)
semiyec hiic stres yapma canim obemli olan saglikli olmasi benm gorumcem 2 ay once dogum yaptu ve bebegi 2kilo 200 gramdi mesela ama dedigum gbu oncelik herzmn icin saglikli olmalari
Aseldurupp aaoksuzoglu komşunun kzii 2800 gram dogdu gayet sağlıklı hiç kafana takma hele normal doğum yapacaksan aşırı kilolu bebek doğumu bile zorlastiriyo benim ilk kızım kiloluydu doktorum çok uyardı doğumda srun olur diye neler çektim şimdi doktorumu dinliyorum ayda 1 kilo bile almiyorum
aaoksuzoglu Aseldurupp malesef normal doğum da olmıycak tabi rabbim bilir ama benım plesenta aşağıda doktor sezeryansın büyük ihtimal dedi
Aseldurupp aaoksuzoglu olsun canım benim ik dogumumda kananm olduğu için bnmde galiba sezeryan olacak insanlara bakma sezeryani çok kötü bişey gibi gösteriyorlar ben sezeryan olmasını dhai istiyorum.ilkince çok çektim cunku
Esrakurukuz aaoksuzoglu biley olmaz sanki milletin bebeği 1400de seninki 800grammı maşşallah de canını sıkma muz kaşar nezguik süt İle karıştır ye sabahları ceviz fındık badem toplar kendini benim kuzenim 1100gramdı o haftada doktor gelişimi geri va dedi şuan 34de neredeyse 2900 hem ayrıca 1250de olabilir ben belki minyonum bana benzeyecek hayret bişey üzme kendini
Zeliha3457 aaoksuzoglu mınyon olcaktır belkı saglıklı geldın de dunyaya benım kızımda tam 3 kılo dogmustu doktor sacmalamıs bence