Sevgikabatass Kızlar doğumda dağıtmalık magnet yaptırmak istiyorum , bildiğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli instagram sitesi var mıdır acaba
BusraDevlet83 Sevgikabatass Instagram bilmiyorum ama ben Gitti Gidiyor'dan bulmuştum uyguna. Bebek figürlü, cok şekerdi. Kalitesini bilmiyorum lakin. Daha almadım ben.
iremss Sevgikabatass sercheshop tan yaptırdım ben, instagramda var internet sitesi de memnun kaldım kısa sürede ulaştı 🌸🌸
Zhrnz Sevgikabatass ben instagramdan ahsapdan magnet yaptirdim tanesini 1 tl den cok uyguna geldi cesitlerde var fotograf yuklemeyi bilmiyorum yoksa kendimkini yollardim fikir amacli 🤗
Sevgikabatass iremss tesekkür ederim ben açacak vs değil de kokulu taş düşünüyorum öyle daha farklı ve hoş olur sanki
Caglagul96 Ben kebdim yapcam makrome ipten anahtarlık hem çok anlamlı kullanılabilen bişey hemde cok kolat ve masrafsız
Deletedmom133 Sevgikabatass canım ben açacak magnet yaptırdım tanesi 1 buçuk fiyatı iyi hemende geliyor hen sağlam hem kullanışlı ürün burdan tasarım oluşturabilirsin https://www.resimlimagnet.com/Kendi-Tasariminiz-Sablonsuz-Acacak-Magnet-Kapak-Sekilli-yd11218.html?utm_matchtype=matchtype&device=device&network=g&keyword=&placement=cpc.google&utm_campaign=searchads&utm_source=adwords.google&utm_medium=esleme&gclid=CjwKCAiAj-_xBRBjEiwAmRbqYru_a5HAZEuNPMzEo9g3wUpp4WBpH82jwVo6u1vbwn1KM3s84eJtWRoC780QAvD_BwE
Tubis000 Kızlar bende 120 adet düğünümden kalma kokulu taş dolap süsü var isteyen olursa 120 tlye alıcı ödemeli gonderebilirim bebek için de kullaniliyor