Esra_1234 Kizlar cok özür diliyorum ama bi sorum var gercekten utaniyorum ama kusuea bakmayin .. ben 29 haftaligim iki uc gundur büyük tuvalettim siyah geliyor normalmi
Islim123 MeryemEnes1 sifonu çekerken görmüyor musunuz siz neden komik olsun korkmuş olabilir sonuçta başa da afedersiniz yazmış ustelik
Erez MeryemEnes1 Poponu silerken bile goruyosun o siyahlığı. Hatta ne kadar yikasan da popiskoyu beyaz kilot giydiginde supriz olabiliyor bazen. Hepimiz cok titizssinizzzz hic biriniz bakmiyoosunuz. Ben cisimin rengine bile bakarim. Ahhahahahahah
MeryemEnes1 Islim123 ben kötü anlamda demedim bir anlık gülme tutdu sadece gülme tutan bir tek benmiyim😕
Esra_1234 Erez Erez insan birkere dusuk yapinca kanama varmi diye her tuvalette gitimde bakarim malesef etkisi kaldi bende 😏
Yasmin1 Erez bende bakarım idrar rengime sonuçta hamileyiz yani yorum yapıp Gülen arkadaşta ne bilim ya insanlar tuhaf valla
Bellazarea MeryemEnes1 Yorumlarınız çok gereksiz olmuş. Bence hamilelikte bu tür şeylerde ekstra kontrol şart, ben kontrol etmeseydim nişanımın geldiğini göremezdim mesela :/
MeryemEnes1 Bellazarea nebıleyım ben hamıle deyılımkı nışandan anlamam baska şeydende bende her kes gibi yorum yapmak istedim sen niye üstüne alınıyorsunki ben şaka amaçlı söylemiştim
Jasminixx MeryemEnes1 bende sizde yaptıktan sonra dışkınıza bakın bi çok problemin habercisidir dışkı rengi... idrarınız koyu renkse mesela az su içtiğinizin belirtisidir yani vücut susuz kalıyo aynı şekilde dışkı siyahsa demir hpları yapıyo