zelis63 Kızlar 32+5 günlük olduk bugun kontrolumuz vardı bebeğim tam 2 kilo olmus doktor biraz küçük bebek olacak dedi boyu 42 cm sizde durumlar nasıl bana normal geldi ama sizin bu haftada kaç kilo ?
Burcu089 zelis63 ben 30. Haftada gittim. 1,750 gram. 2 hafta önde dedi. Korktum hatta ama çok önemli değil dedi. Ama böyle devam ederse baya önde gidebilir. Her hafta 250 gr alması gerekliymiş
mmeleky zelis63 benimde 32+6 da 1.970 dedi bana çok az geldi doktoruma sordum normal dedi ama benimde kafamda bi soru işareti kaldı beslenemiyomuyum acaba pazartesi kontrolum var kilo alamadıysa diye endişeliyim şuan 34+6 haftalıgız
zelis63 Burcu089 ewt banada normal geldi ama niyese dedi biraz küçük bebeğimiz bende anlamadm dedi 3 kiloyu ancak bulur şimdiye kadar ilk defa öyle dedi bende bir soraym dedim ama ortalama aynı herkesle
zelis63 mmeleky canm inan beslenmeyle alakası yok ben avakodo muz süt yoğurt kaşar hersey bol bol yiyorum ama yinede durum böyle bende eşimde zayfız genetik. Olabilir dedi
mmeleky zelis63 evet canım olabilir ben çok sağlıklı beslenemiyorm geceleri uyuyamıyorm sabaha doğru uykuya dalıyorum 12 de birde kahvaltı yapıyorm oda öğlen yemeği yerine geçiyo bide akşam yemeği ekstra olarak muz yiyorm sadece😢
Bellidegilannesi 32+2de bizimki de 2150 gr dedi doktorumuz ve plesentam yaşlanmış dedi doktorumuz ve beslenmede artık sıkıntı olabilir dedi
merve_89 32+1 de 1800 gramdi.1 hafta geriden geliyoruz zaten bebegin kucuk olucak kilolu bebek olmucak dedi.oglumda da ayni sey sylenmisti 3300 dogdu.3 kilo dogsa yeter zaten
Merve_16 31 haftalık iken gittiğim de 2 kilo 148 gramdı yurt dışındayım bunlara göre zayıf bebek sağlıklı haftasına göre iri bebek dedi yediklerine dikkat et dedi ama bence normal kilosu 🤷🏻♀️
Eymensmom35 zelis63 kilosu gayet normal 32de gittiğimde 1950di 42cm bide onu doğurmak mesele cok iri olup solunum Zorluğumu yasasın bebelerimiz benim doktorum zaten öyle bir yorum yapmıyor fakat sizinki dahada kilo aldırmaya yöneltiyor resmen