BusraDevlet83 Ebrubera Sanmıyorum gidileceğini. Belki ilaçsız olmaz. Risk oluşturabilir. Idare edin. Bunca zaman ettiniz şimdi de edin. Sizi çok iyi anlıyorum. Sadece sabredin . Şuan bebeginiz ve siz çok önemlisiniz. Psikolojinizi bozmayın. Bakın bugün şuan şu dakika çok kötü durumda olan insanlar var. Caresi olmayan.. Bunun vardır illa ki çaresi. Siz anneliğinizin keyfini çıkarın. Inanın ki benim de çok problemim var. Evlâdım iyi olsun diye mücadele ediyorum yeri geliyor. Yalniz değilsiniz.
Ebrubera BusraDevlet83 kadın almak zor ama o evlat kokusu herşeye bedeldir mükafatı çok büyük bu cefamızın halimize binlerce şükür
Asyaaafatih Ebrubera eşin sorun etmiyorsa salla gitsin gülüm. Bnm eşim bir tane tüğden midesi bulanır durmadan ağda yapmaktan anam ağladı
Ebrubera Asyaaafatih Allah razı olsun ondan anlayışlıdır sağ olsun ama bazen ben çekiniyorum utanıyorum... O En büyük destekçim
Ebrubera duygusm doğuma kadar yapan yerleri araştırsam iyi olur ona da bi bütçe ayırmak gerekiyor bursadan bandırmaya taşındık 2 ay oldu bilmiyorum burayı o zamana kadar iyi bi yer bulurum diye düşündüm
Merve-26 Ebrubera doğumla biticek bi hastalık değil malesef benim ablaminda ileri derecedeydi tüp bebekle çocuk sahibi oldu.Ve malesef bitmedi oda lazere gidiyor hatta.Yani buda bir hastalık bu kadar çok kendini üzüp yıpratma bana bi doktor bunla yaşamayı öğrenmelisin demişti
Ebrubera Merve-26 emzirme konusunu en çok düşünüyorum gögüs kıllarında dolayı bebeğimle ilk temasımız bağımız kötü koşullar sunmak istemiyorum
Asyaaafatih Ebrubera ne güzel canım senin adına sevindim. Huy işte bnm esimde ağzımdaki sakızı alır çiğner ama tüy den tiksinir yapacak bişey yok 🤗
Shira Tontiasya dogru agda zamanla azaltiyor. Kalin siyah killari inceltiyor. ben bacaklari senede bir kac defa yaparim. Buna ragmen azaldi. Düzenli yapilirsa misal her ay demekki daha cabuk etki gösterir. Yaginda etkisi olursa dahada etkili olabilir. Ben yag kullanmadim.
Tontiasya Shira Evet azaltıyo ağda genelde ama işte hormonlarla alakalı problem olduğu içinbazı kişiler de ağda da etki etmiyo maalesef yağı da kuzenim kullandı memnun ama ben denemedim
Tontiasya Ebrubera Karınca yumurtası yağını bir dene benim kuzenim yaptı fayda gördüm diyodu ama ben denemedim çalışıyodum inan zaten stresliydim bebek olmuyo diye tüy problemlerini umursayamadım bile
Ebrubera Tontiasya insan oğlu işte önce hamile kalamıyordum şimdi hamile kaldım kılı tüyü sorun eder oldum 😓
Ulkusey Ebrubera instagramda healthyfoodbreak diye bir hesap var, arkadaşımın. Yakın zamanda pcos u nasıl yendiğini anlattı (sadece beslenme rutini ile hem de). İstersen bir bak, o da şuan hamile hatta ❤️
Deletedmom138 Ebrubera anne ismini ve kendi ismini söyle dua göndereyim kuzum başka bişey gelmez elimden
Tontiasya Ebrubera yok yok üzülme hamile hamile herşeyin bir çaresi vardır bunlar dert değil Allah başka dert vermesin