Alya-Emir haftadayım bugün özellikle 3-4 saattir kalkarken hareket ederken resmen batıyor ve çok fenayım acıyor nefes almamı zorlaştırıyor karşılaşanlar nasıl atlattı bu durumu 😥
klebsiella Eebbrruu aynen oyle yapiyorum ama ben calişan bir insan olarak masada oturamiyorim artik oturduktan yarim saat sonra sag tarafimda agri basliyor batma gibi. Gercekten bazen bu aci katlanamayacak duruma geliyor. Bebegim hep sag tarafta hareket ediyor solda hicbisi yok acaba bunun etkisindenmi sagda kafasi var😑
FigenBelinaynceyol Sıcak su torbası ve masaj cnm yapacak fazla birşey Yok 22-30 haftalar arası bende yasadım 8 hafta boyunca ama öyle böyle bir agrı degildi günlerim hastanede gecti cok şiddetliydi 30.haftada yaramaz oğlusum asagıya inip dönünce agrılarım kesildi
Eebbrruu klebsiella benim de hep sağ tarafta hareket ediyor sürekli orda olduğu için de büyüdükçe baskı yapıyor kaburgaya. Çalışıyorsan senin için daha zor olur. Benim 2 kburgamin arasına iğne saplanıyor sanki.
Alya-Emir klebsiella aynen ben de çalışıyorum ayakta çok kalmaktan veya ayakları yüksek yere koyamamaktan da zorlanıyoruz
klebsiella Eebbrruu aynen canim sanirim doktorun yapacagi bir sey yok sali gunu randevum var sorucam 😣
Alya-Emir Baya kısıtlandı hareketlerim korktum 😢 Ağladım ağrısına hala da bi pozisyon belirleyip o şekilde oturmam veya uzanmam gerekiyor az sağa sola hareket etsem felaket dayanılmaz bi ağrı acı
klebsiella Alya-Emir evet bende surekli sag sol yapiyorum esniyorum ama yok yine ayni agri devam umarim gecer en kisa zamanda 🙁