Ysssm Kızlar 26 haftalık gebeyim 7 kilo aldım sizce nasıl benimle aynı hafta olan hamişler cevap bekliyorum 😅
damlafidan Ysssm 20+4 um 2 kilo aldım ben yuvarlanarak kadar alırım sanıyordum ama şimdilik iyi bakalım ilerde nolur 😄😄
Sny1305 Ysssm Baya iyisiniz 24+1 im 12 kilo aldim ne olacak boyle bilmiyorum daha duzenli ve dikkatli yemeye basladim bakalim ne olacak :)
Fatos0277 Ysssm yok canım diyet değil zaten 16 aylık oğlum war çok yoruyor bide limonlu su çok faydalı günde bi limon iki dal yeşil nane suyu azaldıkça ekliyorum böylelikle yemekten sonra şişmiuorum bile
Sny1305 Ysssm hadi ya pazartesi benimde kontrolum var doktordan azara hazirlikliyim bakalim ne desin. 62 ile hamile kaldim :)
Merve-26 Ysssm Artık kilo postu açıp beni iyice tribe sokmayın yaa😂Kaçinciya yaziyorum bilmiyorum ama 24haftalık hamişim ve tam 11kilo aldım o yüzden senin kilona yorum yapmiyorum sen anlamışsindir😅
Rabia_60 Ama zaten 9-10 kilosu bebek, eşi, suyu vb.şeyleri değilmi yani doğumdan sonra hemen gidiyo dye biliyorum. 😊 9-10 kiloya kadar tribe girmeyin hamişler.😘