Elifffo Kizlar 34+0 im uykuya zor dalıyorum bebek 2 hafta onde geceleri nefessiz kalıp uyanıyorum nefesim yetmiyor uyurken sicrayak uyanıyorum sizdede oluyormu 😒😒😒
Glcnazz10 Elifffo bende aynı durumdaym 18+1 nefesim çok daralıyor 2 yastıkla yatıyorum kilomda vardı zaten kilodanda kansızlıktanda olabilir hamilelikte zaten normal nefes darlıgı düz yatmayın sağ ve ya sol tarafınıza bacak aranıza yastık koyup yatarsanz rahat edersinz kanınızı da baktırın yürüyüste nefesi çoğaltıyor
Momgirl Elifffo olmaz olur mu hiç 38+3 üz cümle kurarken bile nefes nefes e kalıyorum normal bunlar.doktor bebik ciğerleri sıkıştırıyor ondan oluyor demişti
Tugbaklc Elifffo onun bebegin kilosuyla alakalı yok canım muhtemelen benimde öyle oluyor çünkü doktorum akciğere baskı yapıp sıkıştırdığı için olabilir dedi organların yeri minicik kalıyor bizim ufakliklardan birde kan değerlerim dusuk ise ondan da oluyor
Elifffo Eminapasali Yanni kafası vücudu büyük çıktı baba ve anne iri uzun böyle olması normal dedi.sezeryan gibi görünüyor mus
Bahar33 Kızlar ben de 34+6 haftalığım,gebeliğimin en başından beri yürüyüşümü aksatmıyorum,gerçekten bana çok iyi geldi hareketli olmam yürüyüş yapmam,tek sorunum hareketlerimin kısıtlanması koca göbeğimden kaynaklı 😬