ZhraB Dua38 yok ailemde buraya tasındı ama onlar dayanamıyor geri gitmeyi dusunuyorlar bn burda tek kalacm hic kmse anne baba olamıyor 🤧😢
Gamzeahsen Handan17 bende aynı gece sanki içerde karete yapıyor bazen 😂😂 yok bende hiç öyle olmuyor bacağımda sadece bazen ayaklarım da şişme oluyor kramp da olmadı hiç bazen ayakta çok durunca belime kramp giriyor
ZhraB Dua38 valla bn bu ankarada komsuluk görmedm de baklm artk hic bir yer erzurum ve memleket gbi olmuyor 😒
Gamzeahsen ZhraB oluyor iştahım gündüz normal ama gece olunca bir acıkma geliyor bazen deli gibi yiyesim geliyor kendimi frenlemeye çalışıyorum 😐
Gunay_18 Gamzeahsen 26+1 olduk bizde yarın şeker yükleme testi yaptır az devletteki doktorlar hiç birşey demiyorlar ne kilo ne boy ne herşeyi normal o yüzden öğrenemedim hiç biseyini cumartesi ozeldeki doktoruna gidicem
Gamzeahsen Gunay_18 en iyisi bende özele gidiyorum hep genelde memleketime gidip geliyorum gurbetteyim devlet de doğru düzgün birşey demiyorlar
Dua38 ZhraB Tabki memleket başkadr artk eskisi gibi komşlkda yokda işte nadir yerlerde olyo bulunca da kiymet bilmeli kaybetmemeli
Muhammedim0125 ZhraB doğru valla erz sa başka İstanbul’da hele hiç yok İzmir de de yok 😏 kara kışım yağsa komşularla evde ne iyi oluyordu yapayalnız kaldım 😏