Yldzakmn Mrb , erken dogum tehdidi yasayip adalat kullanan varmi arkadaslar? Ve ne kadar surede dogum yaptiniz
Semaaonursnmz Yldzakmn adalat kullandım 34 de doğum yaptım ama 26 dan beri gelmek için çabalıyordu oğlum
Tuba_ Yldzakmn benimde erken doğum riskim var ama adalat kullanmadım ilaçmı o bana progestan verdi sadece bebeğim çok aşağıda oldugu için erken doğum riskim var
deletedmom832 Yldzakmn ben kullandım 28.haftamda başladım ama serum iğne falanda çok yedim 41. Haftamda doğum yaptım
Susamanne 25+3 te erken doğum başladı 1 cm açılma be 100sancı ile yattım hastenede şuan yine yatıyorum 31+3 üm inşallah açılmam 2 cm oldu serviks yumuşamış tamamen dendi heran gelebilirmiş benim sıpam ama 34. Haftaya kadar inşallah tutucaz darısı başına🙃
Edaebrar Semaaonursnmz peki bebeginizi kuvezr aldılarmı? Benimde 34 den beri sancım var suan 36 haftalık
Semaaonursnmz Edaebrar tabikide girdi ama 1 hafta fakat 34 de doğan bebekle 36 da doğan bebek aynı olmaz 36 dan sonrası normal bebek sayılıyor prematüre sayılmıyor