Doğumuma günler kalmıştı hafif hafif sancılarim oluyordu ama günüm daha var diye bekliyordum sonra bir sabah eşim işe gitti uyuyorum uykudan uyanıp eşime hastaneye kontrole gideceğimi söyledim eşim sabahi bekle beraber gidelim dese hayır ben şimdi gidicem diye tutturdum .. ve hazırlanıp hastaneye gittim doktor alttan baktı 2 cm açıklığın var doğum başlamış dedi ama bebek hala kanala inmemiş dedi nasıl olur diye sordum bebeği engelleyen birşey var muhtemelen kordon dolanmış dedi ultrasonla bakalım dedi baktı evet kordon dolanması dedi ne kadar dolanmış diye öğrenmek için detaylı ultasona gönderdi gittim tehlike olmadığı için biraz daha bekleyelim bu sürede hergün sabah nstye girmen lazım dedi nst için gittim birgün 3 gün gittiğim de bebeğin sancıları kaldırmadığını söyledi ebe nst esnasında oksijen taktılar burnuma neyse nst bitti aşağı doktora göstermek için gittim doktor tekrar aşağıdan baktı açıklık hala 2 cm dedi ulrasonla bakalım dedi bebeğimin hareketleri ve suyu azalmıştı yeter bu kadar daha fazla bebeği tehlikeye sokmayalım dedi hemen yatışını yap doğumhane git dedi tek başıma şaşkın bir şekilde eşimi arayıp gelmesi gerektiğini söyledim yatışımı yapıp suni sancı almak için doğumhaneye gittim önlüğü giydim suni sancı takıldı yine oksijen filan verildi bu esnada ebeler bebeğin sancıları kaldırmıyor diye hemen suyumu patlatilar bebeğim gittikçe hareketsiz kalıyordu hemen doktorumu çağırıp acil sezeryana aldılar önce çok korktum sonra gözlerimi kapattım gözlerimi açtığımda hemşire oğlumu gösterdi o kadar güzel bir duyguydu ki kelimelerle anlatılmaz korku heyecan derken minik prensimi aldım kucağıma şimdi uyuyor ve ben ona bakmaya öpmeye doyamıyorum darısı sizlerin başına rabbim hepinizi tek sancıda kurtarsın 🤲🥰❤