Erenim Kızlar arkadaşımla aynı hamileyiz kanaması oldu bugun az bişey ve doktor kese küçük büyük ihtimalle düşer demiş. Böyle bişeyi yaşayanınız oldu mu aranızda lütfen acil yazın. Arkadaşım çok üzgün bende tam bilmediğim için bişey de diyemedim.
Tstnptt Erenim bence başka doktora da görünsün cnm bnm de lekelenmem var kese küçüktü iğne vuruldum progestan kullandım çok şükür şuan Bi sıkıntı yok
polisanne19 Kaç haftalık hamile benimde kanamam oldu hastanede yattım serum iğne ilac şimdi kan gelmiyor artık
Erenim polisanne19 5 6 haftalık falan yeni daha once kahverengi leke gelmiş sonrada kırmızıya donmuş. Acile gitmiş kese cok küçük düşer buyuk ihtimalle demiş
Nurah 8+2yim Bende ayni sebepten dolayi hastaneye yattim serum progestan igne ile tedavi gordum şuan bebek gayet iyimiş kesede büyümuş doktor bana bol su ve havuç suyu tuketmemi onerdi
Yaman Bnmde 6 haftalıkken olmuştu çok yoğun bi gece hastanede kaldım progestan kullandım dusuk tehlikrm vardi kese kucuk diye allaha şükür geçti bnm doktorumda bol su iç dedi şuan 15 haftalık olduk