Aysem12 Arkadaşlar mide bulantısı çok olduğu için bi kac kişi zencefil çayı önerdi kullanan varmı aranizda ben araştırdım düşüğe neden oluyor mus🤔
Sinem92 Aysem12 şuan içiyorum hatta 😀hamileliğimin başından beri tüketiyorum içine limon sıkıp,25 haftalık olcaz 2 gün sonra, çok şükür bir zararını görmedim. Herşeyin fazlası zarardır tabi, kaşığın ucuyla koyuyorum ve günde 2 bardağı geçmemek önemli
[silindi] Aysem12 toz zencefil bilmiyorum ama ben başından beri taze zencefil çiğniyordum nohut parçası kadar bulantılarıma iyi geliyordu. Şu an 27+5iz şükür bir şey olmadı.
Semra1607 Benimde mide bulantım çok olmuştu doktorum ılık suyun içine çay kaşığının ucuyla toz zencefil birazda bal koyup içmemi önermişti ben çok içtim çok şükür 34 cü haftadayım bebeğimde gayet sağlıklı☺️Yinede doktorunuza danışın isterseniz.
Aysem12 Sinem92 peki canım bekliyormusun dinlenmesi için yoksa hemen iciyormusun bide içince süzüyormusunuz kusura bakmayın çok soru soruyorum galiba😊
Sinem92 Aysem12 yok süzmüyorum canım zaten toz olduğu için sıcak suda eriyor. Çok az tortusu dibinde kalıyor, o kısmı içmiyorum çünkü acı 🙂 biraz ılınınca içilecek kıvama gelince içiyorum 😊
Aysem12 RuzgarsMommy netten araştırdım düşüğe neden oluyor muş fazla kullanılması o yüzden korkmusdum
_zehra_ Bende içiyordum ilk haftalsr . Normal suya çay kaşığının ucu ile zencelif karistirip içiyordum. Birde a101 deki zencefilli şeker lerden çok yedim , çantamdan ayirmiyordum