Betul_23 Merhaba 20 haftalık hamileyim. Kasıklarımda iki gündür ara ara oluşan adet sancısı gibi kasan ağrılarım var. Bugün 4 saattir ağrım geçmedi ara ara giriyor ve vajinama baskı hissediyorum. Ne yapacağımı bilemedim bir saattir ağrıdan ağlıyorum. Olur mu bu ağrılar normal mi?
Aselannesi_85 Betul_23 ca ım çocuğun pozisyonundan olabilir, benimde oturup kalkarken zorlanma var, zonkluyo gibi, dün kont vardı bebek ayak gelişmiş, sizde içiniz rahat etsin derseniz çekmeyin bu stresi Bi acile gidin, ultrasona girin 🌼🌼
Betul_23 Aselannesi_85 benim de iki gün önce kontrolüm vardı bir sıkıntı yoktu. Canım sanki nohut ya da bulgur yiyince oluyor benim ağrılarım. Yani gaz birikiyor çünkü çok şişiyorum ve kasıklarıma ağrı vuruyor sanki 😔 böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum
Aselannesi_85 Betul_23 Tabiki olabilir çocuk büyüdükçe bağırsaklarında da yük artıyo, kendi kendinin Dr u olmanda Tabiki fayda var, ne zarar ediyorsa, şişkinlik ve gaz yapan ne varsa dikkat et canım
Polat2706 Canım ben daha 11 haftalığım ama cuma günü gece benimde öyle oldu cumartesi sabah doktora gittim rahim ağzında kısalma olduğu ortaya çıktı ve pazartesi serklaj oldum istersen doktorunu ara sor ve yarın Bi git. İhmal etme ben ağrı olmadan 1 gün önce gitmiştim doktora onda bi sıkıntı yoktu Bi anda oldu inan ki. İnşallah sende böyle birşey yoktur bebek büyüyordur yada başka birşeydir ama yine Bi doktora görün bence hem kafan rahat olur. Allah şifalık versin