Sonunda bende doğum hikayemi yazıyorum 🙋🏼♀️🙏
İkinci sezeryanim için 18subat olan normal doğum tarihini 14 şubata almıştık ama Ocak ayının sonlarına doğru kasılmalarım sertlesmelerim artınca o kadar beklemeyecegini anladık 10subata aldık tarihi aldığımız gün sancılarım başladı nst de 60-70-80araliginda idi doktor serum verdi daha iyi oldum bı kaç gün geçti aradan pazartesi günü kontrole gidecektik cumayı ctesiye bağlayan gece ağrılarım oldu düzenli değil ama adet ssncisi gibi geçmeyen bel ağrısı daha önce sezeryan oldgum için dikiş yerlerimde sürekli oynama ve ağrı hissediyordum anladım böyle devam edeceğini geçmesi için kalkıp dus aldım sonra biraz daha bekledim bı saat kadar sızmısim kalktım gene aynı doktoruma yazdım riske atmayalım gel dedi çok hareket etmesi iyi degil kordonu falan boynuna dolar dedi hastaneye gel bende geliyorum dedi eşimi kaldırdim.kalk oğlumuz erken geliyor dedim :) kalktık hazırlandık kuaföre gittim fon çektirdim öncesinde daha doktorumun saatine vardı sonra hastaneye geçtik yatisim yapıldı saat 9gibi gitmiştik sabah 6da muz nesquik yemiştim doktorum sancıların var ama bişey yediğim için biraz daha bekleyelim dayanabilirsen dedi olur dedim saat 11gibi aldılar beni genel anestezi oldum doktorumdan rica ettim bebek doğduğunda resim çeker misiniz dedim sağolsun kırmadı beni çok güzel resimler çekmişler :) 01.02.2020 11:30da geldi miniğim 2970 Gr 48cm şuan 6 günlüğuz çok şükür bı sıkıntımız yok tavsiyem sezeryan olacaklar bebek kıyafeti fazla alın derim oğlum kaç kez üstüne işedi :) depent mutlaka alın sormak istediğiniz şeyler varsa seve seve cevaplarım herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 🥰🙏