mertinannesii Mrb kızlar ekol hastnesine rndvu aldm mehmt ali yüceye detaylı icin blgisi olan varmı ilgisi nasl
nektarin_moms mertinannesii ben prof. dr. cenk sayına gitmiştim detaylı için. ekolun yakınlarında özel muayenesi var ücreti 450 tl. çok uzun ve detaylı bakmıştı ben memnun kalmıştım.
Fatma9494 mertinannesii cnm bende mehmet ali beye gittim çokta memnun kaldım saolsun ilgilendi bayağı tavsiye ederimm
rabnaz6822 mertinannesii ben Ekol hastanesinde Sibel hanıma gidiyorum 🤗ve güleç kadın 🙆♀️Mehmetaliye herkez soguk ve don diyor bilerek gitmedim ona🤦♀️ben gittiğimde direk detaylı yapmıstı😅
Cancuu mertinannesii canım benim doktorum kendisi , gereken ilgiyi göreceğinden eminim evet pek konuşmaz soğuk duruyor ama bebekle ilgili tüm bilgileri gereken şekilde veriyor
nektarin_moms mertinannesii hiç ona gitmedim bilmiyorum. Biraz sert konuşma tavrının olduğunu duydum ancak onun da çok hastası var normalde.
Fatma9494 mertinannesii cnm bebek hakkında gereken açıklamayı yapıyor adam zaten detayliya geçmeden de bilgileri falan soruyor bnce iyiydi yani profesör sonucta
mertinannesii rabnaz6822 acıkcası detylı us ucrti 250 dye gdecgm dgrlri yüksekmş norml kontrle dvlt hastnesine gdiyrm baklm ne olcak nsl dvrncak
mertinannesii Fatma9494 normldede orayamı kontlre gdyrsnz. Bn sdce detylı icn gdecgm kndi hstası olmaynca laf edyrmu canm
Fatma9494 mertinannesii sadece detaylı için gittim Bnde cnm bulunduğum yerdeki hastaneler yapmıyor detaylı ultrasonu
mertinannesii Cancuu inşllh canm ilk defa gdcgm içn cok korkyrdm soguk die bbkle ilgli seyleri söylesnde gerisi önmli dgl
mertinannesii nektarin_moms bnde myle duydm acıkcası fytı uygn die bide prof o yuzdn gtmek istedm baklm artk