minik_mucize Allah izin verirse kızım olacak inşallah 24. Haftalıgız cinsiyey öğrendigimizden bu zamana kadar aklımda hep duha ismi vardı ama duyan herkes ay o ne deyip hem şaşırıyorlar hem koyma dalga geçerler tarzı konuşmalar yapıyorlar sizce nasıl
pink01 minik_mucize ben duhayı bu yaşıma kadar hep erkek ismi olarak bildim kulağa da hoş gelmiyor siz bilirsiniz 👎🏻
civcivimmm minik_mucize bence çok güzel bie isim bende çok beğeniyorumm evet insanlar öyle tepki veriyor ama sizin çocuğunuz içinize ne siniyosa onu koyun illaki alışçaklar ayrıca kuranda geçiyor bence çok güzel 🥰
Burcu2626 minik_mucize cok guzel bi isim eger kizim olsaydi ben de cok istemistim ama arastirdim cocuga agir gelir dediler cunku kusluk vaktine yemin ederim ki diye baslayan bi dua hocaya sordum tek basina kullanilmaz bu isimler mutlaka cift isim olmali dedi belki fikir olur size de
DuhaninAnnesi minik_mucize ben kız ismi diye biliyorum hatta bide Duhan var bunuda kıza koyan var ama biz oğlumuz olursa Duhan koymayı düşünüyoruz, bence kıza da Duha yakışır 🌸
Semreu01 Bende oğlum olursa duhan koymayi düşünüyorum ama kız için duha laren duymuştum 🤗😍😍 bence ikiside çok güzel ve farklı
Nrsna minik_mucize duha ismini koydunuz mu? Bende çok seviyorum kızım olursa duha koymak istiyorum. Bence çok anlamlı bi isim
Fatmadml Nrsna bende rüyamda gördüm duha ismini koymayı istiyorum yanına bişey koymam istiyorum ama eşim tek isim olacak diyor ve çevreciler de ağır diyor kararsız kaldım