Demi Herkese merhaba. Kızlar ben çok korkuyorum ve korkuyla bekliyorum. Bugün tam 38 oldum. Doğumun yaklaştığını nasıl anlıcam? Öyle pat diye olmaz diyor doktorum ama ben her an olacak gibi korku içindeyim. Psikolojik olarak baya çökmüş durumdayım... İmdat 😵😵
Naaagihannnn Demi ayni durumdayiz yarn 38 biticek ama hala tik yok karnim ole bi kasilioki yirtilicam ikiye saniorum o derece yani ama nst de bisy cikmio acilmada yok Allah sonumuzu hayr etsin ne sekilde geliceklerse artk aklimizi almasalar bari🙈
Kocaeli41 Demi ayaklarımızı uzatıp birini diğerinin üstüne atarız ya canım atamadıgın zaman dogum gelmis demektir demişlerdi bana daha denemedim tabi ne kadar dogru bilmem 😊😊😊😊💕
Shira Demi bence son haftalarin tadini cikarin. Cocuk geldikten sonra disari cikmak, restauranta gitmek imkansiz oluyor. Mümkünse eslerinizle, dostlarinizla gezerek korkunuzu unutmaya calisin. 🥰
Alya_mira Bende 37+5 im acayip korkuyorum geceleri benek aşağı doğru çok baskı yapıyor feci durumdayım. Birde karnımda iyice kasılıp sertleşiyor 😱
Demi Alya_mira kasılıp sertleşme bende de var. İştahım da azaldı. Her kıpırdama kasılmada korkuyorum.
Alya_mira Demi aksine benim iştahım açıldı 🤭 ama iç bacağım vajina kemiği deniyor sanırım çok ciddi ağrıyor perişan oldum
Demi Alya_mira o acı/ağrı bende bir aydır var. Ağırlıktan artık kemikler kaldırmıyor ya da ben çok hareketliyim ondan olduğunu düşünüyorum. Siz de öyle misiniz?
Demi Baloglum93 elimde değil ki. Bi an bakıyorum iyiyim Bi an korkudan kalbim çarpıyor. Bi de ailem uzakta bu hafta gelecekler. Onlar gelmeden olmasından korkuyorum galiba biraz.
Hfzomr Bende heyecanla doğum ne zman başlıcak diye bekliyorum. Bugun nst de sancılarım 80 100 arası çıktı. Doktor ağrılrın başlamış dedi.
Demi Naaagihannnn amin 😊 sonunda sezaryen olucam gibi geliyo bana. En sağlıklısı neyse öyle olsun. Böyle şimdi mi yarın mı yoksa yarından da yakın mı diye düşünmekten iyi mi bilemedim.
Naaagihannnn Demi ben hic sezeryan dusunmedim ama dun esim bile dedi 10 gun daha bekleyelim hala bisey olmazsa sezeryani dusunelim die sanirim o da artik bian once kizini istio 🙈 yada beni dusunuo cunku el ayak balon ve agrilarim kasilmalarim var ama nst gunu cok uslu kiz oluo masallahh hic bisey cikmio.😀🙈 Vala bende 10 gun daha beklicem sonra esim.ne diosa onu yapicam
Demi Naaagihannnn aynı konuşmayı biz de yaptık 15 ine kadar bekleyelim olmadı sezaryen günü alalım diye. Bakalım... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Naaagihannnn Demi amin cnim ins 🤲 yani hic riske gerek yok 10 15 gun icinde herhangi bi belirti yoksa her ikimiz icinde saglikli olan sezeryan bence cunku bir sure sonra Allahim korusun 🤲 onlar icinde bizim icinde isler zorlasio saglikla kucagimiza almak nasip olsun ins 🤲
Demi Kocaeli41 benim annem her gün arayıp bunu yapıp yapamadığımı soruyor. Kuzenimin ilk doğumunda öyle olmuş. Ayaklarını sancı olunca üst üste koyamamamış ama ikincide olmadı diyor.
Edanurrr @Demi ben de çok korkuyorum 37+5 olduk ama karnım o kadar gergin ki ve bebek o kadar sert hareketler yapıyor ki bir an önce doğsa da rahatlasa vücudum diyorum.. nasılsa bi şekilde doğurucaz kaçışımız yok🤷🏻♀️
Demi Edanurrr evet kaçış yok. Bir yandan doğurmak rahatlamak, Bi yandan da olabildiğince içerse tutmak istiyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah