Merhaba arkadaşlar. 1.5 sene sonunda nasip olan bebeğim 12 haftalık olması gerekirken 2li tarama testine gittiğim de bebeğimin 9. Hafta da kalbinin durduğunu öğrendim ve bugün dil altından hap verilip rahim ağzı genişletilerek sonrasında kürtaj oldum 😔 O kadar kötü bir durum ki asla isyan etmedim hep düşünürdüm 1.5 sene olmayınca bende mi sorun eşimde mi sorun diye düşünüp dururdum şükrediyorum demek ki bebeğimiz oluyor dedim. Veren de ALLAH alan da ALLAH. Bebeğim karnımda 3 hafta ölü yaşamış yavrum hiç bir belirtim olmadığı için anlamamıştım .. doktora gittiğim de bebişin daha çok küçük 2 hafta sonra gel dedi ben demesem daha beni eve gönderecek belki ölebilirdim 4 hafta önce ki kontrolümde zaten 8-9 haftalıktı deyince yüksek gebelik risk tanısı konuldu ve büyük ultrasona yönlendirildi maalesef yine duyamadım yavrumun son ultrason fotoğrafı gitmiyor gözümün önünden😔 yaşamam bile bir mucize doktorlar için çok şükür rahim içi tertemiz 15 gün ilişk sonrası 1-2 adet gördükten sonra istersen düşünebilirsin dedi. Ben çok beklemek istemiyorum çokta acele etmek istemiyorum düşüğün kıçı içinde olur derler RABBİM inşaAllah bir daha nasip eder. Evlat ne zor bir nimetmiş.. acısı da sızısı da bambaşkaymış. Annem bana yandı ben yavruma evlat işte . Tuvalete girip yavrumla vedaşlatım o kadar zor anlardı ki toparlanıp kendime şunu dedim sen Cennette ki bir melek annesi oldun elhamdulillah ben yine şükrediyorum rabbim en iyisini uygun görmüştür hakkımız da .😔çok merak ediyorum acaba neden durdu bebeğimin kalbi... dualarınıza sığınmak isterim Allah ım tekrar nasip etsin lütfen dua edin bize 🤲🏻 Sizler de böyle şeyler yaşayıp kürtaj sonrası hemen hamile kaldınız mı nelere dikkat ettiniz yardımcı olabilir misiniz 😔