Annesininmucizesi- 16 haftalık gebeyim bugün kontrolüm vardı amniyotik band görüldü ultrasonda başına gelen varmı arkadaşlar haliyle içim yandı üzüldüm 😔Allah rızası için duanızı eksik etmeyin Allah bebeklerimizi korusun
mermeral Annesininmucizesi- Benim için de aynısını söylemişti doktor. Sonra kendiliğinden kayboldu. Hiç sıkıntı etmeyin bebek onu kırıyor ya da kendiliğinden kayboluyor. Doktor yanlış bile görmüş olabilir. Hiç ama hiç dert etme
Serrax Annesininmucizesi- arkadaşımın bebeğine de aynısını dediler,kız perişan oldu okumadığı yorum kalmadı son haftalara doğru farklı bir doktora gitti kaybolduğunu söylediler. 10 gün önce doğum yaptı sağlıklı dünya güzeli bir kızı oldu🧿😊 size de sağlıklı doğumlar dilerim.
Nesibetul Annesininmucizesi- arkadaşım da yaklaşık 24 haftalık falanken söyledi doktoru amniyotik bant var diye. Şuan 32 oldu bile. Bant gerideymiş ve bebeğe zararı yokmuş.
Gigi89 Hiç duymadım canım bilmiyorum ne demek ama sıkma kendini vardır bi çaresi inşallah Allahım yardım etsin dua edeceğim. Umarım düzelebilen bir şeydir
Annesininmucizesi- Gigi89 insaLalah insaAllah Allah o güzel sesini duysun canım duaya çok ihtiyacım var 😔
Annesininmucizesi- mermeral gerçekten mi kayboluyor mu allahım duy sesimi yarabbim hayırlısıyla bizde sağ Salim atlatalım bu durumu Allah razı olsun canım dua et bana da 😔
Annesininmucizesi- Serrax ay allahım insaLalah darısı bana da yarabbim dua edin bana da insaAllah bizimkinde geçer 😔
mermeral Annesininmucizesi- Allah yardımcın olsun. Diyorum ya kafana bile takma, kaybolduğunu söylediğinde boş yere üzüldüğün için pişman olursun. Hiç strese sokma bebeğini.
Serrax Annesininmucizesi- canım meraklanma bebek büyüdükçe tekmeliyor ve koparıyor bandı. İnşaallah seninki de öyle olacak buna inan kalbini ferah tut.
Annesininmucizesi- Nesibetul darısı başımıza insaAllah canım ya insaAşlsh bizede zararı olmaz atlatırız
Annesininmucizesi- mermeral ah ah kuzum en başta insanın elinde olmuyor bol bol dua edip tevekkül edecem insaAllah
Blge28 Bende de aynı şekilde oldu bant gibi bir şey görüyorum dedi Takip edelim kaybolabilir dedi şu an çok tedirginim Ama düşünmemeye çalışıyorum dua ediyorum inşallah bir şey olmaz yavrularımıza
Annesininmucizesi- Blge28 sende bende kurtuluruz insaAllah bu durumdan sağ Salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi😢
mermeral Annesininmucizesi- muhakkak o konuda çok haklısın. Söylediğinde ben de çok üzülmüştüm. Başka bir doktora daha gitmiştim, için rahat etsin diye sen de gidebilirsin istersen.
Annesininmucizesi- mermeral cumartesi randevu aldım gidecem insaAllah rabbim hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin sağlıklı şekilde 🤲🏻
Annesininmucizesi- Glsmers merhabalar üç farklı doktora göründüm üçü de böyle birsey suan için görmüyoruz dediler bebeğin beslendiği boruyla karıştırılmış olabilir dediler hala takipteyiz 🤕allahım hepimizin evladını korusun