Portredekitirtil İyi akşamlar hamileyken lazer yapılmaz diye biliyorum ama ben yüzüme yaptırmak istiyorum acaba yüze yaptırmanın bir sakıncası varmı. Doktoruna soran yada yaptıran var mı?
juliet Portredekitirtil yapılmaz zaten sağlıklı bi sonuçta alamazsınız tüylerinizde azalma gerçekleşmez
Dilanburak Portredekitirtil tabibi hayır arkadaşım bunun sorusu bile sorulmaz allah göstermesin çocuğun kalbini durdurur bunu bilmen lazım
nurglakays-95 Portredekitirtil bende yaptırıyordum hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktım zaten yaptırdığım yer hamilelikte asla yapmayacağını söyledi bebek için zararlı olabilir dedi doktorumda önermedi
Aaaysegulll7 Ben çeneme iğneli epilasyon yaptırıyorum ilk 4 ayı atlattıktan sonra başladım doktorum bir sakıncası olmayacağını söyledi .inşallahta olmaz
SbnmTlg Hamileyken de emzirirken de önerilmiyor. Hatta çoğu bilinçli yer ne hamilelere ne de emziren annelere yapmıyor. Kolay alınabilecek bir risk değil bence de.
Meltemtuncoz Portredekitirtil Canım ben güzellik uzmanıyım. Lazer hamilelik döneminde yapılmıyor zaten hiçbir şekilde işlem işe yaramaz. Boşa riske atma derim
Ebruomer1003 Portredekitirtil benim duyduğum yaptirsan bile hormonlardan dolayı işe yaramadığı yine tüyler cikiyomus