Ebruomer1003 Kızlar benim bacak ve popo bölgemde çatlaklar oluşmaya başladı zeytin yağı ve badem yağı kullandım fayda etmedi önere bileceğiniz krem falan var mı?
Deniz__ Ebruomer1003 canım ben badem yağı Hindistan cevizi yağı lierac krem kullanıyorum ama yine çatlak oldu önüne geçemiyorsun
Eylul20 Ebruomer1003 iyi akşamlar 35. Haftamdayım hiç çatlağım olmadı. Frei öl, incia ve evomere yağlarını kullandım içerikleri tamamen doğal inceleyebilirsin.
Mrvblg_ Lierac’tan çok memnunum ben de 😌 Arkadaşlarım hep bu kremi kullandılar ve minimum çatlak oluştu inşallah bende de aynı etkiyi gösterir lakin biraz da bünye meselesi
Kedili_Anne Frei öl kullanıyorum. Temiz içerik olduğu için. 20 haftadayım şimdilik çatlak yok ama ilerisi için yarar mı ben de bilmiyorum. Ama şu ana kadar yapısı ve içeriğini çok beğeniyorum.
Ebruomer1003 Kedili_Anne bende suan 21 deyim olmaya başladı bende baktim ona garanti ediyoruz diyo ama bilemedim
Ummugulsum_44 Ebruomer1003 ben 27. Haftadayım bio oil kullanıyorum hiç çatlağım yok tabi kişiye de bağlı ama adını burda çok duydum da aldım
Ebruomer1003 Eylul20 teşekkür ederim frei öl e baktim garanti veriyoruz çatlak olmaz diyolar ama bilemedim ne kadar doğru