Aysun- mom101 anladım canm denemekte fayda var dene bakalım ama 1ay uygulama 15.gün bitir bence inşallh güzel haberler alırsın 🙏🙏
Au-Krm23 mom101 ben soğan kürünü söktürücü olarak biliyordum ve kullandımda ilk defa duydum suan hamilelik için kullanıldığını açıkcası.
Kbrkbk Kızlar soğan kürü uygularken ilişkiye girilmesi tehlikelimi sıkıntı olur mu yada soğan kürü uyguladıktan sonra ne zaman ilişkiye grlmeli
mom101 Kbrkbk ben normal günde 2 kere sabah akşam aç karnına kullanıyorum ve normal ilişkiyede giriyorum
Au-Krm23 mom101 bende de pcos var canım . Ben 1 defa sadece turuncu soğan kabuklarını cezveye bırakıp kaynattıktan sonra az şekerli bir şekilde içtim. Regl oldum. 2. Deneyişimdede sogani iri iri kabukları ile doğrayıp cezvede kaynatip ictim ondada regl oldum. Ama dediğim gibi ben pcos için değil söktürücü olarak kullandim .
babynihan mom101 evet ben. Pkoluyum, soğan kürü yaptıktan sonraki ay hamile kaldım. Ondan bir ay önce de hayıt tohumu kullanmıstım. Ovulasyon testi yaptım, çift çizgi olduğu gün ilişki olunca hamile kaldım. Darısı başına inşallah
mom101 babynihan teşekkürler canım bu gün 6 gün oldu kullanalı bakalım bu ay olucakmı sen kullanarakmı hamile kaldın yoksa kullanmayı bıraktıktan sonramı?
mom101 Au-Krm23 ama ben kabuklarını kaynatmıyorumki sadece orta boy soğanıN kabuklarını soyup 1 st suda 5-6 dakika kaynatıb Sabah akşam aç karnına içiyorum ılık halde
Au-Krm23 mom101 ben bekarken icmistim canım ama derler ya en iyi bildigin dogru kendi bildigindir yine sen kendi bildigini yap yanlis birsey olmasin 😊
Hilaluur01 mom101 valla herşey Allahtan ama hamile kalmadan 1 ay once ben 8 gün gecikmiştim annem bana sogan suyu iç dedi yaptik içtim 2 gun sonra adet oldum ondan 1 ay sonrada hamile kaldım onun sayesinde mi bilmiyorum ama seni yanlış yönlendirmek istemem içini temizliyor diye biliyorum ben .