Demir 18+2 yim sizlere de oluyor mu? İdrarda enfeksiyon var ama idrar kültürü temiz üreme yok.Fitil kullanamıyorum, bugün ev yapımı sirkeye kullanmaya başladım.Başka alternatif önerisi olan var mı? Sürekli ıslaklık hissi çok kötü🤦🏻♀️
DidemYldrm Demir benimde arada oluyor ama doktor normal vajina kanalları bebeğe mikrop bulaşmasın diye sıvı üretiyormuş
Bsr66 Demir Canim bendr ayni 34 haftamdayim hic bitmedi akinti problemi doktorum normaldir diyo hep enfeksiyon vardi bendede ilac filan kullandm gecti ama akinti hic bitmedi 🙄
Gulsum94 Demir bendede vardı bebeğin suyu mu diye kontrol ettirdik ama çok şükür akıntıymış altıma yapıyormuşum gibi oluyo afedersiniz geçmiyo hiç
Suheda narcittos bisey olmuyor doktorlsr bile öneriyor sirkeyle suyi karistirip pamukla tezmiliyosun orayı
narcittos Suheda anladım. Ben fitil kullanırken çok oldu akıntı. İlaç pH dengesini bozuyor tabi elle de koyunca olmuştu. PH düzenleyici temizleme jelleriyle yıkadım günde bir kez kesildi öyle benim.
Demir DidemYldrm Hadi ya,bunu hiç duymamıştım.Benim doktorumda akıntıları kaşıntısız kokusuz olduğu sürece normal görüyor ama sürekli gelince insan ister istemez tedirgin oluyor.Çünkü çok fazla geliyor😣
Demir Bsr66 Maşallah ne güzel sona gelmiş sayılırsın,hayırlsıyla kucakla inşallah bebeğini.Sonlarda olduğunh biliyorumda,benim haftalardaykende sürekli geliyor muydu peki bu su gibi akıntı🤦🏻♀️?
Nevinn Bsr66 canim bende 30.haftadayim bendede surekli bi akinti oluyo idrar kulturunde enfeksiyon cikti antibiyotige basladim bende bi kurtulamadim bu enfeksiyondan daha oncede idrarda cikmisti enfeksiyon ondada ilac kullanmistim surekli bi islaklik hissetmek cok kötü
Bsr66 Demir evet cok sukur az kaldi 😍sizde hayirlisiyla kucaginiza alin insallhh 💞ilk zamnalrda da vardi hep vardi yani neden bende tam blmiyorum 🤔
Bsr66 Demir Evet iciniz rahat olsun kontrollerinizi aksatmasgnz doktor takibi oldugu surece bi skintinz olmaz insallh😍
Demir Gulsum94 Di mi yaa aynı benimde öyle ilk geldiğinde hemen doktora gittik çok şükür bebeğin suyu gayet iyiydi öyle çok korktum ki.Doktor size bir öneri bulundu mu bu akıntı için nasıl yorumladı?
Bsr66 Nevinn Evet cok kotu gercekten surekli islaklik hissi enfeksiyon bendede olmustu antibiyotik kullandim gecmisti hayirlisiyla kucagimiza.alalim bebisleridr gecici problemler insallh bunlar 🤗
Gulsum94 Demir normal son zamanlara doğru fazlalaşabilir dedi yalnız beyaz yoğun akıntım da vardı vajinal mantar dedi fitil kullandım ama geçmedi idrarda da enfeksiyon çıktı hamileliğin başından beri böyle sürekli yinede çok şükür 33. Haftaya girdik sağ Salim gelsin miniklerimiz 🙏🏻
Sebla55 Demir bende öyleyım aslında doktora kullanamıyorum dedım agızdan ılac vermem dedı mecbur kullandım suyla ıslatıp koyuyodum