Rahmetidinle 40 🎈 ama doktorumuz o kadar durmaz erken gelecek sizin bebiş diyor,bakalım ne zaman hayırlı ise o zaman gelsin ☺
Rahmetidinle Kubra15 Rahim ağzında incelme varmış biraz, 38 i bulsak süper olacak diyor doktorumuz.. 3 hafta daha dursun inşallah oğluşum,sonra istediğ vakit gelebilir ☺
Kubra15 Rahmetidinle Anladım canım Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla vakitlice al bebişini kucağna inşallah.
AyeglKrkKaragzel elifelif ya benimde 8 ama hiç bi belirti yokk nasıl olucak dr salı gel olmassa suni dancı dedi
elifelif AyeglKrkKaragzel bnde de yok yuruyus yapiyorum sicak dus aliyorum yok yine yok 😂😂 iceriisi rahat gibi 😄
Selif AyeglKrkKaragzel canım gecen hafta salı 38 hafta 2 gunlukken çatı muanesi oldum o sırada hiç açılman yok bebek hızla kilo alıyor bu aralar doğsa keşke dedii doktor ama kasılmam düzensiz sancılar haricinde hiç bir şey yoktu suan açılmam oldumu bilmiyorum ama ağrım yok kanama yok olmamıştır bence 😞 39 hafta 2 günlükken gidicem tekrar bana suni sancı mı der sezeryan mı gün verir bilmiyorum bebek kilosundan dolayı normal doğum konusunda doktor şüpheciydi