mmhanBakrGlbahar sercen ben de ondan korkuyorum su içmek her evrede cok onemli normalde de icen biriyim ama nasıl düzelecek bilemiyorum. Bunun çaresi yok ne yazik ki cok üzülüyorum boyle olduğu icin.
mmhanBakrGlbahar sercen ayrıca idrarın koyu renkte olması kotu diye okumuştum sizin öyle miydi enfeksiyon kaptığı anlamına gelir mi acaba?
DamlaatanPardn mmhanBakrGlbahar vallahi benimde öyleydi. Grip olduğunda su içince ağızda acılık yaparya öyleydi anlıyorum seni, ama inat et 1-2 yudumda olsa iç bulantını geçirdiğini göreceksin ben öyle yapıyorum
ey_lull Ben de 10+4 teyim midem bulanıyo ama kusamıyorum haftada bi falan kusuyorum. Suyu soğuk içince bulandırmıyo beni. bide karpuz çok iyi geliyo bana. İştahım da çok yok ne yesem diye hergün düşünüyorum 😫
Kbrzynp Sevda34 ben de oyleydim sonra kusmaya başladım 14.haftada azalmaya başladı şimdi nadiren olsa öğürüyorum.herkes farklı yaşıyor umarım bir an önce geçer. Allah şifa versin☺
Minnosunannesi Sevda34 benimde öyleydi canım hala ara ara olur 31. Haftadayım. Leblebi bulundur yanında uyandığında hemen ağzına at kesiyo
Sevda34 Kızlar bugün eczaneden sea band aldım mide bulantısı için biraz önce taktım suan gayet iyiyim 😊😊 çok şükür