SameTugcEymen Kızlar merhaba. Hangi doktora gidiyosunuz? Muayane ve doğum ücreti ne kadar? Içinde neler var? Memnun musunuz ? Hadi biraz sohbet edelim Sakaryalı anneler 😊❤
Gul-08 SameTugcEymen Adatıp a gidiyorum, Filiz hanıma çok memnunum.120 lira ücreti doğum 3200 müş herhalde soranlar vardı, ben henüz konuşmadım çok var diye daha 20. haftadayım. Siz nereye gidiyorsunuz?
seda1anne SameTugcEymen medikal parka gidiyorum 230 tl muayene ücreti dogumu sormadım 4000 falandır herhalde, doktorundan aşırı memnununm 👌🏻
SameTugcEymen Gul-08 Bende Beyhekim gidiyorum 115 tl muayene 2670 tl idi her iki doğum da ama 3150 ye cıkmış diye duydum haftaya gidicem bakayim ne kadar oldu. Bu arada Sedat umura gidiyorum canım.
seda1anne Azrafatmatuana memnunum ne bilim adam gibi muayene ediyor sen sormasan da herşeyi söylüyor anlattıyor , 3 boyutlu bakıyor her seferinde detaycı ve işinin ehli bir doktor 👩⚕️
Azrafatmatuana seda1anne valla sız bilirsiniz verip vermeme sızın bılıcenız bısey bn de özele gidiyorum ve hıc sormadan herşeyi anlatıp soylu o ve 10 gun ıcınde tekrar muayne ola biliyorum ücretsiz ılk ücreti 35 lira oduorum
seda1anne Azrafatmatuana şaşırdım hiç o fiyata muayene duymamıştım , ikili test falan yaptırdınız mi onlar ne kadar
Azrafatmatuana seda1anne yaptırmadım onları boyle şeylerin doğuma kadar öğrenilmesi taraftarı değilim açıkçası psikolojik yıkım bnce
pink01 ben Medar Hastanesinde yeşim darola gidiyorum doktorumdan memnunum muayene 130 lira ama doğum sormadım
Arzuarzu Medar -Yeşim Darola gidiyorum 130 lira muayene ücreti , doğum için bugün sordum 2.500 paket halinde denildi doğum şekli farketmiyormuş