Dmlyldz Askperisi kız olabilir ☺️ Kızlar göstermiyor genelde, muayene günü çikolata tatlı falan ye iyice hareketlensin belki gösterir. Sağlıklı olsun da cinsiyet fark etmez bence kız da erkek de bebek ve ikisi de melek 😇
Adel001 Askperisi ay benimkide edepli ayağına yattı, göstermedi ama ben bakmasını bilirim😂😂😂alttan baktırdım
Ummugulsum_44 Askperisi bende 23 te öğrendim kızımı artık kimse inanmıyordu sen saklıyorsun diyorlardı😂😍
Askperisi Dmlyldz 😇ne yersem yiyim o bacakarasini hic acmiyor.haklisiniz kiz erkek farketmez saglikli olsunlarda
Askperisi Isim olarak sikinti bende artik hem erkek hem kiz ismi arayisindayim gerci kizim olursa ceylin disunuyorum ama yinede degisik ısimler fikrine açığım
Tazeannelik Adel001 ben de gittim 2 gün önce büyük ihtimal erkek ama göstermiyor tam yine gel dedi yarın yine gideceğim, kız istiyordum erkek deyince ayrı bir tatlı geldi değişir mi acaba ☺️
Askperisi Ummugulsum_44 valla bizde bekliyoruz bakalim keyfi ne zaman gelecek insallah fa,la uzin sürmez 😇😉
Ummugulsum_44 Askperisi doktorum rüşvetini vermemişsin demişti uyuyordu bizimkisi bacağını kapatıyordu detaylıda öğrendik bizde 😂