Talentedmom Merhaba Hamişler; Ben 38+3 oldum Bebek döndü ama kanala girmedi.Bebek kanala girmeden sancı gelir mi bileniniz var mı ?
Zhrnz Talentedmom benim sanciyla beraber kanala girmisti ama kimininde sanci olmadan kanala girer benim ilkim sancim yoktu ama kanaldaydi ikincimde basasagiydi ama kanala girmemisti sanciyla bir kanala indi 🤗
Papatya59 Talentedmom canım benim 35. Haftada dönmüştü kanalada 37.haftafa girmişti o yüzden hep sancılarım oluyordu. İnanın bana doğumun ne zaman geleceği belli olmuyor. 2 hafta 100 küsür sancılar la gezip biranda kontrole gittiğimde doğum yaptım 😌
Ozlemo Talentedmom doguran annelerin uygulamayla ilgilenebilecek vakitleri yok.. bizim gibi karni burnuna gelen anneler icin beklemekten baska care yok .. bende 39+4 ama bugun doktorum pasanin keyfi yerinde dedi hala girmiyor kanala karnimda yukarda takiliyor 🤷🏼♀️
Talentedmom Ozlemo doğum hikayesini yazan bir çok anne var bilen vardır diye düşündüm kanala girmeden gelmiyormuş sancı öğrendim inmesi lazımmış
Znnr Yarın gidicem doktora geçen hafta cuma günü. Gitmemişti kanala hiç açılmam da yoktu nts de az bir sancım çıkmıştı bakalım yarın ne denecek dua edelim birbirimize allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Zanne Ya benim de yarin tam 40 hafta oluyo ne kanala girdi ne sanci var oldugu gibi kaburgamin altında duruyo Arada sağ tarafımda cok fena ağrım oluyo ama sanci mi degil mi bilemiyorum da napicam bu cocuk doğsun diye bilemiyorum da 🤷♀️
Mevr Zanne aynı durumdayım 40+0 olduk ama geleceği yok 🤦🏻♀️ Her küçük ağrıyı bile ay sancı mı acaba yine gelir mi sıklaşır mı modunda takip ediyorum ama malesef 🤷🏻♀️
Ozlemo Mevr Zanne bende dort gozle bekliyorum. Azcik hani agri denmez ayaktaykrn kasiklarim agriyo oley diyesim geliyo ☺️
Mevr Ozlemo bugün 40+0 olduk kontrolüm vardı bebeğin suyu çok azalmış öğleden sonra sezeryan olacağım. Dualarınızı bekliyorum 🥰
Aminemm Talentedmom 38+2yim bebek kanala girmiş nişanım da geldi ama sancim yok sadece sirtimda ve belimde ağrı var
Gktrkzbn2020 Aminemm benim tam 1 hafta önce perşembe gecesi 2 kez az miktarda kan geldi nişan mı değil mi emin olamadım. Bel ve sırt ağrısı bende de var 38+4 olduk 😣
Gktrkzbn2020 Talentedmom Bende 38+4 oldum 33.haftadan beri doğum pozisyonunda ama kanala girdi mi bilmiyorum. Sabah randevum var merak ediyorum ☺
Sutas Benm de 38+0 yarin kontrolum var her hafta cuma gidiorm doktor nst normal cocuk bas asagi ddi ama ne cati muayenesi yapti ne de kanalda veya degil dedi. Yarin ne derse yazarm burdan size de kizlar
hunilimom Talentedmom canım benim suyum gelmişti ama bebeğim hala kanalda değil di tam.açıklık oldu hatta öyle bir saat de bekledim doğum anında da giriyor kanala
Ozlemo Mevr insallah saglicakla kavusun birbirinize canim.🙏🏻. bende de minik sanciciklar basladi cok az ☺️