Pcoslubiranne Duyguaydin81 arkadasimin tam 17ydi 6 aylik oldu bile bebegi.Degerin kac oldugu degil 2 gunde 2 kati artmasi onemli.Hayırli olsun.
Cerenn06 Duyguaydin81 canım benim 14 e yükselmişti ertesi gün kanama ile attı kendini kimyasalmış ama her zaman böyle olacak diye birşey yok adetiniz geçmişmiydi ?
Duyguaydin81 Pcoslubiranne benimde arkadaşımın şuan 16 doktoru tutunmaz demiş bundan öncede düşüğü oldu merak ettim yaşayan varmı böyle diye
Momydady Duyguaydin81 Doktor neye göre tutunmaz demiş pardon ama ? Böyle aptallar nasıl doktor oluyor anlamıyorum.2gün sonra tekrar yaptır 2 katı yükseldiyse gayet sağlıklı gebeliğin ilerliyor demektir.Benimde ilk öğrendiğimde 30du değerim şuan 7.haftaya girmek üzereyim Allah'a şükür.Kalbinizi ferah tutun ❤️
Kardelenyigit Benim 18di kuzu ama ben 10 gün öncesinden kan vermiştim 4-5 gün sonra 590 falan olmuştu
Cerenn06 Duyguaydin81 hadi inşallah tutunur daha yeni olduğu için öyle çıkmış geç döllenmeden dolayı olabilir 😊
BusraDevlet83 Duyguaydin81 Iki gün sonra yine kan testi yaptırın. Katlayarak gitmesi gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.
civcivim_ Duyguaydin81 canim benimki adetime 3 gün vardı 16 idi şimdi 12 haftalık gebeyim yükselir inşallah kötü düşünme 🤗
K16O26 Ben de ilk ogrendigimde adete 6 gun vardi degerim 15 di sonra 2 gunde 1 kan vererek artisa baktik sukur artti skinti olmadi ilk hangi degerle ogrendgnz degilde 2 kat artis olup.olmadgi onemli 2 gun sonra tekrarlayn testi hayrli olsun :)
brcaky Geç döllenme olduğu için azdır değeri benimde böyleydi şimdi 16 haftalık bir oğlan var karnımda😊