Miniginannesiiii1111 Saadett03 banada dediler ama meğer geç döllenmeymis 🤦🏻♀️ bebeğimin kalp atışını haftaya duyamazsam kürtaj dediler karından bakılıyorsa geç görülür
Saadett03 Miniginannesiiii1111 carsmba gününe randevu bulabildim.cnm özelde carsmba gtcez ozmnda 7 haftalık olmuş olcak çarşambayı bekliyorum 🤲
Hll3840mhmt Saadett03 8-9 Haftaya kadar süresi var diye biliyorum bnde 7+3 te duyulmadı normal de vajinal ultrasonla duyduk çok şükür 🤲 inşallah sen de duyarsın canım, tek bi doktorun lafıyla hareket etme bnce
Saadett03 Hll3840mhmt inşallah duyarim.canim.bnde ya devlet hastanesi işte insan muhamelesi yapmiyolar 7 duyulmazsa alcaz keseyi dedi bana 🙄
mervekrkkc Saadett03 gec dollenme olabilir hemen kestirip.attirma bende 5 de duyuldi arkadasimda gev dollenme sebebiyle 8 de duyuldu oda alt muayenede
Berfin_kycn Saadett03 nasıl bebeği alırız demiş çok saçma hemen alma 9-10. haftaya kadar bile duyulmuyor
Hll3840mhmt Saadett03 inşallah kuzum, muhakkak başka doktorada görün ,aynen bazıları insan yerine bile koymuyor