Gizeminik Saadett03 bana da aynısını demişlerdi alırız diye.. bir sonraki hafta duyarsınız sıkıntı yapma 7.8. Haftada net duyar görüşürsünüz inşallah🍀
sdnrkya Saadett03 canım senin yerinde olsam hemen karar vermem bekle sagliksizsa düşüyor zaten ama sen sebep olmamış olursun doktorlarin ağzına kürtaj rahat geliyor
Saadett03 sdnrkya saten hemn bnde bir doktorlar karar veremm bide çok guzel muayne etmedi başka doktora gtcez inşallah özele sadece moralimi bozdu
Saadett03 Kan tahlilime.fln bakmadılar sadece ulturosnla baktı kanamam yada herhangi birseyimde yok hftaya gel.kalp atışı duyulmazsa keseyi alicaz dedi
Aaysegull Saadett03 valla devlet hastanesini kötülemek istemem tabi ama 6 haftalıkken ultrasondan bakıp banada aynısı söylemişlerdi ozele gectim 8. haftada kalp atışı ni duyduk alttan muayene falanda yapmadılar bence kalbinizi karartmayin inşallah ters bi durum yoktur🕊
Saadett03 bilgihamile saten özele gtcem.haklisinz devlette çok iyi muayne etmiyolar insanın moralini bozuyolar
GulcanYvz Saadett03 canım çok erken doktorlar hemen olumsuz şeyleri söylüyor benimde 6+3 te duyulmadı alttan bakıldı öyle duyuldu ufacıktı karından çok zor bak bi 5 gün sonra git alttan duyacaksın inş
[silindi] Saadett03 canm sen Allaha hep dua et bak bizimde dualarimiz eeninle umarim bisey olmaz Allah korur bebisini
Momydady Saadett03 doktorunu değiştir neye göre sağlıksız gebelik diyor ya aptal mı bunlar.10.haftaya kadar kalp atışı duyulabiliyor kesinlikle doktorunu değiştir devlete gidiyorsan da özele gitmeni öneririm kalbini ferah tut
Saadett03 Momydady kesinlikle doktorumu degstrcem.bni ykti ya durduk yere bı kanamm.flanda yok neye göre sağlıksiz dedi onuda anlamadım 🤷
Momydady Saadett03 Bunlarda doktorum diye geçiniyor işte kesinlikle moralini bozma hemen doktorunu değiştir görüceksin kalbini de bebeğini de göreceksin Allah'ın izniyle ❤️
Ellosluk Saadett03 canım benim acele etme ve üzülme,doktorlar bana da kese boş dedi 6haftalıkken 8de gittik kalbini duyduk.az daha sabır
Nihalagpak Bence 6 haftalık çok erken 8-9 da duyan insan çok fazla, başka bir doktora gitmenizi tavsiye ederim. Üzülmeyin. Moral çok önemli 😌
Saadett03 Nihalagpak burda genelde saten görüyordum 8. Hftada duyduk fln diye ama doktor direkmen öyle diyince korkuttu bni saten özele gidiyodum bgn acil.oldugu için gitmek zorunda kaldım sol böbreğime bı ağrı saplanmsti o yüzden gttim
Saadett03 Aaysegull aminn inşallah canm.hepiniz çok saolun kalbimi ferahlattinz yoksa kararalar bağlamıştım 🤲