Hamileanneler_25 Yldrlasel 4-5 aylıkken bende kullandım canım dodex 5 iğne her gün bitane 5 iğne hafta da bi tane
Minikbezelye Yldrlasel ben kullanmıştım 5 tane 1 gün arayla vurdurdum. Ayrıyetten hapınıda kullanıyorum. Kan tahlilimde düşük çıkmıştı. 21 haftalıktım kullandığımda
Medine_1992 Terspektif canım benim çok düşüktü ama bana yine de hafta da bir iğne verdi 😠😠 az değil mi 140 cıktı b12
Terspektif Medine_1992 kuzum benimkine göre daha düşük benim değerim 170 küsürdü bana 2 kutu vermişti. Ama bence benimki fazla çünkü kullananlar 1 iğne bile çok fark ediyor hemen yükseliyor vs dediler. Yeterli 1 kutu bence
Medine_1992 Terspektif hee hemen yükseltiyor ise iyi canım ben yarın 3. İğneyi olacam 37 haftada bitiyor bu arada kan 10 olmuş ve maltofer surup devam et yeter dedi iğne yada serum demedi benim doktor kan işinde rahat davranıyor ya 10 çok düşük değil diyor 😠
Terspektif Medine_1992 ay benim doktor son 2 kontrolde istemedi kan tahlili filan bidahaki gidişime ister mi acaba🤷♀️ Benim de dodex son 2 kaldı haftada bir olmam gerek ama artık gitmek istemiyorum. Belki yaptırmam bile
Medine_1992 Terspektif doktorlarda bir rahat 😁 kan bu sonuçta yükselmiştir en azından B12miz canım bklm bende ki halsizlik gitti enerji geldi o mu yaptı bilemem
Terspektif Medine_1992 olabilir canım kas ağrılarına filan da iyi gelir demişti doktor bana. Doğum yaklaştı ya doktorlarda bitek ona odaklanıyor sanırım 😅
Terspektif Medine_1992 17 21 arası gel dedi canım daha randevu almadım 20 sine almayı düşünüyorum 🙊 çatı muayenesi yapacak 🤦🏼♀️
Terspektif Medine_1992 bi öncekinde 34+5 tim doktorum seni 35 sayıyorum şuan dedi o yüzden 2 hafta sonraya çağırdı
Medine_1992 Terspektif anladım canım beni de 36 da cagırdı bakalım valla az kaldı ya sona geliyoruz belki de son kez randevu için gidicez 😁