Cido23 35+1 im kendim 10 kilo aldım ama bebek 3300 olmuş kontrolde daha doğuma var normal doğum istiyorum nasipse ama ne yapabilirim bundan sonra çok kilo almaması düzenli şekilde alması için
Esraaydn21 Cido23 masallah ya 4 kıloyu gecmesınde yuru bol bol bebek 40 haftaya kdar beklemesın 38 39 da dogur :)
Medine_1992 Cido23 canım bende 4ü gecer diye korkuyordum ama zaten bu gidişle bebeğim dönmediği için sezeryan olacagım ondan 4 kiloda olsa sıkıntı yok 😁
Guni92 Sen naparsan yap son zamanları yine kilosunu alacaktır bebişinn😇 sağlıklı hayırlı doğum hangisiyse o olsun normal doğum diye odaklama kendini canım
Cido23 4 kiloyu geçmese bana da rahat olur ama nasıl olacak çalısıyorum 37 de izne ayrılıcam yürüyorum hergün mutlaka ama yine de almıs bayağı önde kilosu her yediğim yaramıs galba tatlıyı da çok severim nasıl durcam bilemiyorum
Cido23 Medine_1992 bugün kafası geriye doğru yatık böyle kanala girmesi zor olur diye pilates yapmamı önerdi onu deneyeceğim ama bakalım işe yarayacak mı haftaya tekrar kontrolüm var nts için
Cido23 Medine_1992 evet başaşağı ama kilosu böyle olursa 40 haftaya 4300 olur o zaman da normal çok zor yemeyeyim diyorum ama psikolojik galba hep aç hissediyorum kendimi
Medine_1992 Cido23 canım ya ne yiyip içiyoruz da böyle bebişler kilolu oldu ben kendimde ufak tefek birseyim ama eşime cekmiş galiba iriliği
Medine_1992 OzgeGunes canım benim en başından beri böyle ya nesquik içmedim sadece kefir çok severim birde muz