Glnhl Ilknur-gugumcu saglik ocagi belirli aydan sonra her anneye rutin olarak vitamin vb ilaclar veriyor devletin anneler için gerekli gördüğü ücretsiz ilaç kategorisinden
Buse62 Ilknur-gugumcu kendi doktorunuz tabiki. ben kanla idrar verdim saglık ocagında çagırmışlardı dedi ki çok düşük kan degerlerin demir ilacına başlatalım ben kendi doktoruma da gösteririm dedm zaten kendi doktorum onların yaptığı tahlilleri basit buldu detaylı degil dedi tekrar verdim hastanede doktorum gayet iyi dedi degerlerin gerek yok dedi demir ilacına bide saglık ocagı bana bebegin hareketlerini hissetmiyorsan sıkıntı korkuttu beni o zaman 18 haftalıktım doktoruma gidince rahatladım sıkıntı yokmuş
Saryamom Bence kendi doktorunuzu dinleyin sonucta o dalında uzman ve sizin bileğilerinize daha hakimdir
GizPek Sağlık ocağı gerek yok dediği durumu tahlil üzerine mi söyledi çünkü genelde herkese aynı standart şeyleri söylüyorlar da 🤷🏼♀️ tabiki doktorunuzu dinleyin bu ikileme düşmeniz doktorunuza güvenmediğiniz anlamına gelir.
Ilknur-gugumcu GizPek hayir saglik ocagi ilac verdi doktorum gerek yok dedi, tabiki doktoruma cok guveniyorum onu dinledim almadim sadece merak ettim💞