Herkese hayırlı sağlıklı doğum diliyorum biraz uzun yazabilirim korkmayın diye kusuruma bakmayın
3 şubat pazartesi sabah sezeryan gunu verilmişti doktorum tarafından 39 haftada çünkü bu ikinci sezeryandi ilkinde 8 yıl önce genel olmuştum neyse sabah 8 10 gece haatanede olduk gece 12 den sonra yemek içmek yasak tabi giriş işlemleri yapildi odamıza çıktık 5 dk kadar sonra hemşire gelip damar yolu açtı tansiyonum ölçüldü ameliyat önlüğü giydim sonda dedim en son gitmeden takar misiniz kabul ettiler nst bağlandım bi 15 20 dk kadar saat 9 olduğunda sonda takıldı ama hiç korkucak can yakıcı bişey deil şöyle derin nefes aldığınızda saniyesinde bitiyor ve sedye ile ameliyathane ye indiğimde saat 9 15 ti içeri girdiğimde spinal olmam için beni ikna etmeye çalıştı anestezi doktoru ve hemşireler ama nafile o ortamda 5 dk ayık olamazdım birde bacaklarımı hissetmicek olmak beni panik haline sokardı ben genel olmak istiyorum dedim peki dedi doktor ama hemen uyutmayın dedim yok az sonra doktorun gelicek onu göruceksin sonra dediler ve ben yattığım yerde doktorumun gelmesini bekledim az sonra geldi günaydın falandan sonra hadi başlayalım dedi arka arkaya yapılan ilaçları gordum ve tatlı bir uyku geldi sonrası yok uyandığımda bebeğim göğsümde emmeye çalışıyordu üst pijamamı giydrmiskerdi ve herşey bitmişti ben kandan iğneden hastane ortamından bayılan biriyim ve korkulacak hiçbisey yok emin olun dünyada benim gibi tirsak biri yoktur emin olun hiç korkulacak bişey yok varsa sormak istediğiniz cevaplarım