Akdenizbebisi Benim doğumum Ramazan’a denk geliyor bana kimse gelmez gelende yemek yemez 😅😅 yinede yapsam mı 😥
Bebiskomm Zeyk bence de insan o halde bide ikramlar hazırla hizmet et bebek biyandan insan yorgun kendin biyandann.en dogrusuuu bnce de oyle yap 👍🎈🎈
_zehra_ Zhrnz müthişşş😁 demekki zehra kafası böyle oluyo , bende aynı şeyi yapıyorum. 3. Gebeliğim ve hiç uğraşamam buzluğa bişey atmakla . Şimdiden herkese mevlut yapicam diyorum ki hemen gelmesinler onu beklesinler 😂 zaten ramazanda dogurcam, çikolata baklava yeterli
Ozgdnc Hicbisey yapmicam, gelen getirsin, mutfağa girsin ikramını hazırlasın yesin 🙈 ikiz bebek bekliyorum evde +1kedi +1kopegim var 😂 gelen az oturup kalksın valla gözüm misafir falan kesmiyor, zaten ortalıkta bı ton salgın hastalık var
Esmeray_Emine Ipeku canim ven bunlarin hepsinide surekli yapip atiyorum buzluga tadinda falan bi deisiklik olmuyo biri gelince cikarip ocakta kisikta veya firinda hafif isitmak yeterli oluyo bende mikrodalga olmadigi icin
Esmeray_Emine Eceveannesi ben hep boyle yapiyorum ama gecen yilda boyle yapmistim tum sene gelen giden misafir yedi icti kolay oluyo boyle ya
Deletedmom3 elifimmirzam ben izgara kofte yaprak sarma,minicik top kofteler, icli kofte ve porsiyonluk guveclerde sehzade kebabi yapip attim buzluga. Haftaya da mozaik pasta yapip koyayim diyorum. Izgara kofteler tost makinasinda 3 dk da pisiyor cok pratik oluyor makarna yanina yada ekmek arasi yapiyoruz bizbizeyken tavsiye ederim