Ozqe_tolqa Merhaba hanımlar. Idrar rengimin bugün değişik olduğunu fark ettim suda yeterince içiyorum ama bugün idrar rengi yeşil ilk defa böyle gördüm enfeksiyon olabilir mi acaba bir bilgisi olan yada böyle bisey yaşayan varmı ?
Ozqe_tolqa hilal_yener teşekkür ederim cevap yazdığınız için nette de okudum enfeksiyon bakteri falan yazıyordu acaba dedim başına gelen biri varsa belki aydınlatır beni konuda diye buraya yazdım ve evt ihmale gelecek gibi değil doktora gideyim en iyisi 😣
Minikkusum_ Benimde rengi sarı önce ağrı yoktu sonra ağrı oluşmaya başladı enfeksiyon var dedi doktor ilaç kullanıyorum 2 haftadır hala geçmedi doktora görünün mutlaka
Ozqe_tolqa Minikkusum_ sadece sarımı oldu renk benim oluyordu sabahlari çok koyu renk flan ama normaldi sabahları böyle olması ama az önce fark ettim ki bildiğin yeşil ya 😖
hilal_yener Ozqe_tolqa idrar tahlili isterler zaten bendede enfeksiyon çıktı idrarımda yanma oluyordu bide tuvalete sıkışık giriyorum az yapıp çıkıyorum sizdede böyle şeyler oluyormu ?
Minikkusum_ Ozqe_tolqa ben bi yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam sarı yeşil enfeksiyon belirtisi diye hani en iyisini doktor bilir ben su tuketmedigim için olmuş koyu sarı rengi var benim ben idrar yaparken bazen zorlaniyorum bazen geceleri ağrıdan uyuyamiyorum fitil verdi doktor fayda etmedi antibiyotik verdi hala bi etkisi yok yine gidecem bu enfeksiyon gerçekten çok kötü mutlaka görünün doktora inşallah çabuk geçer sizinki de