Deletedmom317 Kızlar gebeliğim süresince ne kanma ne leke gördüm. Dr a gidilir mi pembe akıntı gelmiş bi damla
BusraDevlet83 Deletedmom317 Mutlaka doktora gidin. Beklemeyin. Olumsuz olacağından değil ama gidin önlem alın. Proluton iğne yada Progestan başlatabilirler. Ben de kullandım ve düzelmiştim. Ihmal etmeyin.
Papatya_anne Deletedmom317 canım bendede oldu doktora gittim normal ara ara olur dedı 3 gün ust üste geldı dmla seklinde bazen pembe bazen kahve sonra durdu Bı daha oldu doktor korkulacak bırsey yok dedı ama sen yinede görün belkı farklı bir durumdur
Mevr Deletedmom317 mutlaka gidin benim de 25.haftada çok az da olsa kahverengi bi akıntım oldu doktoru aradım hemen gel dedi bi iğne vuruldum iki üç gün yat dedi sonra tekrar olmadı çok şükür. İhmal etmemek gerek erken doğum için çok çok erken daha
Kardelenyigit Kuzum git tabii kiii bekleme allah korusun normal bir şey değil ordan burdan okuduğum kadarıyla
Saryamom Haftamız aynı bence de gidin mutlaka bence progestan verir tedbir amaçlı ama içiniz rahatlar agır mı kaldırdınız iş falan mı yaptınız yada ilişki sonrası falan mı insallah bşsey yoktur 🌸
Deletedmom317 Saryamom dün ilişki oldu ondan kaynaklıdır belkide. 6 aydır sorun olmadı aslında ilişkşye devam ettik. Şimdi niye böyle oldu anlamadım
pink01 Deletedmom317 belki vajina girişi tahriş olmuştur vajina girişinden akıntıyla birlikte karışmıştır kanın canım inşallah bişey yoktur
Deletedmom317 Kubra2503 yok cnm pembe bi damla diye önemsemedim baskada gelmedi. Kontrol ediyorum gelirse gtcem
Deletedmom317 Seymabebgm gitmedim cnm Bi damla açık pembeydi. Kontrol ediyorum sürekli gelmedi devamı.
71_71 Deletedmom317 Canım bende 35+4 üm dün gece hafif pembe akintim oldu bnde ilk korktum ama sancin olmadığı için kanama devam etmediği ici gtmedim doktora inşallah erken gelmez bebislerimiz
BeybininAnasi Deletedmom317 muhtemelen ciddi bir şey değildir. Bende de oldu ama doktor görsün muhakkak
Seymabebgm Deletedmom317 benm de 14. Jaftamda boyle bir sorunum olmustu doktor gittigim de doktor iki hafta iliski yasakladi igne olup biraz dinlenmistim her hangi bir sorun olmadi daha sonrasinda bende suan 26 haftama giriyorum
Deletedmom317 71_71 sanmıyorum cnm 24 haftalığız daha. Benim ki ilişkiden kaynaklı oldu büyük ihtimal
Seymabebgm Deletedmom317 benimde iliski ertesi gunu olmusti doktor da iliskiden kaynakli olabilir iki hafta yasak koymustu