Bahar2 Nrsn5 40+3 yarın kontrolüm var benim doktorum en fazla 41 e kadar bekleriz dedi bende gerçekten çok yoruldum hurma yiyorum tarçın çayı pilates topu squat bugün yine dip köşe temizlik yaptık korunmasız ilişki gelmiyor oğlum acaba geç döllenme dedikleri mi oldu bizde çünkü çocuğun herşeyi normal
Nrsn5 Bahar2 hiç bir fikrim yok 😔 bende hepsini denedim birde sıcak suyu deneyeceğim bakalım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz suni sancıdan korkuyorum😔
Nrsn5 Bahar2 hiç bir fikrim yok 😔 bende hepsini denedim birde sıcak suyu deneyeceğim bakalım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz suni sancıdan korkuyorum😔
Nrsn5 Prensesim2018 teşekkür ederim cevap için, en azından iki üç gün daha beklemek istiyorum bir sorun yok, hatta sağlıklı ve zayıf bir bebek olcak dedi doktor yani kilosu geriden geliyor bir hafta bu yüzden bana cesaret geldi beklemeliyim diye kafam çok karışık
Prensesim2018 Nrsn5 bence bekle rısk yoksa cnm cunku benım kızımda 4 gun gec dogdu ve daha ıyı beslendı 4 gun ıcınde
Bahar2 Nrsn5 ilk çocuğumu suni sancı ile doğurdum ilk başta bir şey hissedilmiyor 5 6 santim olunca suyunu patlatıyorlar ondan sonra 10 cm ye ulaşana kadar biraz zor oluyor şuan ona bile razıyım İnan ki 🙃
Nrsn5 Nur99 çok saçma. hemen senaryoyu yazdınız geç kaldınız ama ben konuyu açalı çok oldu böyle bir yorum daha erken beklerdim.
Elanur070717 tgbactn benim ablam 4600 de normal doğum yaptı merak etmeyin kilolu bebek daha kolay doğuyor
Ilbilge Sumeyraftt kontrole kaç günde bir çağırdı canım. Bana 3 günde bir artık dedi ama araya haftasonu gireceği için ptesi gidicem
ElifM0 Nrsn5 ben senin yerinde olsam başarırdım herhalde canım ama tabii sen bilirsin iyi düşün yine de doğru karar ver
Bahar2 Nrsn5 yok canım çatı muayenesinden sonra şiddetli kanama ile yatışım yapıldı 3 cm açılma vardı sonrasında suni sancı ile devam ettiler
Bellazarea Göğüsünüze masaj yapmayı deneyebilirsiniz, ben uclara çok az denedim ve aniden sancım başlamıştı, rahimi uyarıyomuş diye biliyorum, bu akşam 30 dk falan yapmayı düşünüyorum bakalım 🤷🏻♀️
Gglcee Nrsn5 ben 42.haftay kadar beklemiştim doktorun verdiği gün sancım gelmişti ,bence suni alma biraz daha bekle 🤨
Nrsn5 Gglcee doktor günün geldi dedi ama bende beklemek istiyorum. Yarın hastaneye çağırdı yatışımı yapmak için inşallah konuşacağım yarın.😔