ilkaygulr Serpil_27 şuan muayene ücreti ne kadar haberin var mı doğum ücreti de bilgin varsa yazar misin
Nursemom27 Serpil_27 ben gidiyorum ve çok memnunum hem hastane hem doktorumdan. Muayene ücreti 70 lira 35 haftalık hamileyim doğum ücretini sormadım haftaya gidince soracağım inşallah
Tubahacik Serpil_27 defa hospilda esin hanım var bende 8 ay önce orda doğum yaptım ve şuan hamileyim şok geçiriyorum pazartesi gideceğim bende siz yenimi hamilesiniz
Serpil_27 ilkaygulr nasıl memnun kaldımı cnm ben Cumartesi ilk defa gidecegim sanırım 70 lira şuan muanesi
ilkaygulr Serpil_27 Evet çok memnun kaldı ben izmirde yaşıyorum canım antebe gelip onda doğum yapicam çok ilgililer
ilkaygulr Serpil_27 doğumdan sonra emzirme hemşireleri geliyor ilgileniyor harika bir hastane benim içinde yeni fiyatları öğrenebilir misin hem doğum hem ücret
Nursemom27 Serpil_27 başından beri sankoya gidiyorum ama sevgi hanıma 28. haftamda geçtim. Keşke en başından beri gitseydim diyorum
Serpil_27 Nursemom27 memnun kalmana çokesevindim cnm bende cumartesi gidicem arkadaşım gitti memnun kalmadı
Tubahacik Serpil_27 evet çok sevdim eli hafif ve normal doğum yaptım ebesinde çok iyi kendide tavsiye ederim