SenHepMercimekOlarakKalacaksin 8 + 5 haftaligiz bugun ultrasonla bakarken ellerini oynatti selam verdi bize bebecigimizz 😍😍
NurdanHakan SenHepMercimekOlarakKalacaksin ayy o ne güzel bir Histir öyle masallah bi an geriye gittim benim oğlumda böleydi herkes ya Nası bu kadar hareketli Diyordu ve haftalar ilerledikçe dahada fazla haraketlenmeye başladı herkes doktora giderken çikolata yiyip vişne suyu içer ben 34.haftamdayım hala bi kez bi yapmadım çünkü hep Slm veriyo el sallıyordu ☺ Videosunu bile çektik sizde bi Sonraki kontrollerinizde videosunu çekin Allah sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin inşallah
Kbrazcan SenHepMercimekOlarakKalacaksin benimkide yapmıştı aynısını canım🙈 resmen el salladı 8+3 dük 😍 sağlıcakla doğsunlar
ozdenarda SenHepMercimekOlarakKalacaksin oyy masallah benmde kızım 9. haftada o minnakck ayak tomurcuklarini oynatiyodu benm doktorum da demsti cok guzel ozel bir an bu diye ❤suan 26. haftamizdyz kizim kipir kipir cok hareketli maaallah en son iki hafta once gttim elini kaldrip bize selam vermsti❤❤
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ElifKarata valla kolunu oynatiyordu imkansiz degil 😊 doktorum da oynattgini soyledi hatta biz de gorduk
Merrcimek Hareket edebiliyorlar. Doktırum bana bak hareket ediyor gördün mü dedi. Malesef ben hiç birşey anlamadım. O kadar küçük ki sadece dr a ne zaman büyücek ya dedim. Güldü 😁
SenHepMercimekOlarakKalacaksin NurdanHakan Kbrazcan Merrcimek [bilinmeyen] Tesekkur ederim kizlar ben de cok sasirdim cok guzel bi duygu gercekten 😊 ben nefes aldikca yerinden oynuyordu kalp atisinin sesi bi iyi bi derinden geliyodu cok hostu😍 masallahi var kuzucugumun 😊 hepimizin saglikli hareketli bebisleri olur insallah🙏🏻
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ozdenarda cokk guzel bi goruntu gercektenn ilk kez hareket ettigini gorduk cok sukurr allahimaa hep boyle guzel gorelim 😊
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Sonay ben de erken saniyodum ama degilmis. Uzum buyuklugundeki bebisimiz kolunu oynatiyordu 😊 herkeste gorunmeyebilir tabi sans biraz, bize denk geldi ve gorduk cok sukur