sumosgoksu 30nda kan testi negatifti bugün yaptım boyle ışıkta belli oluyo sizce https://imgyukle.com/i/nQigpv
DamlaNur29 sumosgoksu adetten 8 gün önce bebek daha henüz yerleşme aşamasında oldugu için cıkmayabilir cnm iki adet ortası oluyo zaten yumurtalama cok erken yapmıssın testi
Tgbanne sumosgoksu iyice inceledim gördüm canım , 2.cizgi var , bir kaç güne tam belli olur 🙏🏻🤰🏼 İnşallah hamişsindir 🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼🤰🏼
Jamunakya Resminizden test olup olmadgı bile anlaşilmiyor.ayrica bu tatli bir sürectir aylar yillar geciyorken 8günmü gecmeyecek nedir bu acele lütfen biraz daha bekleyin
sumosgoksu Jamunakya sanane benim bekleyip beklememden sana mi kaldi derdi begenmiyorsan cik postumdan
pink01 ben bişey göremedim ama siz kendiniz diyorsunuz ışıkta belli oluyor diye. normalde de belli olması lazım
1Vera_ En erken adete 5gün kala çıkar. 8gün çoook erken. Ben adete 4 gün kala öğrendim ama emin olun erken öğrenmek iyi değil daha stresli geçiyor sonraki süreç.
Kardelenyigit Valla ben 7-8 gün kala öğrendim belki 9 bile bulmuş olabilir çookk aşırı silik çizgi görüyordum kendi testimde ve 5 gün kala erken gebelik testinde tam çizgi gördüm
Kardelenyigit sumosgoksu kesinlikle,demek istediğim umudunu kesme akşam yapıp sabah baktığımda görüyordum ve 2 güne bir bi tık daha görebileceğim şekilde oluyordu dene mutlaka sende 😊
Momof2child 8gun kala YAPMSTM BEN CIKMAMSDI 2GUN GECNCE SIZN TESTE GOZKDGU GIBI SILIK CIKMSDI SORASI GUN BELIRGINLESDI INSALLAH VARDIR.FAKAT 5GUNDE BEKLE CANM ALLAH HAYIRLISINI ETSIN