Merhaba güzel anneler bende herkes gibi acaba doğum hikayemi yazabilecekmiyim acaba derken yazıyorum şimdi şükürler olsun. Sürekli doğum hikayeleri okuyordum 30 haftadan beri epidural hep aklımdaydı akışına göre karar verecektim. 3 Şubat pazartesi günü öğleye doğru nişanım geldi salı günü kontrolüm vardı doktorumu aradım bugün gel açıklık muayenesi yapalım dedi. hemen hastaneye gittim nst de sancım çıkmadı muayenede 3 cm açılman var dedi. Eve git sancini evde bekle seni burda yormayalim dedi doktorum. Akşam 8 gibi sancım başladı gece 11 de 5 dk da bir 40 sn falan süren sancılarım başladı 12.30 kadar evde bekledik sonra hastaneye gittik 1 de muayene ettiler 4 cm açılma olmuş. Yatış yaptılar. sancılarım seyremleye başladı öyle olunca sunni sancı taktılar çok kötüydü Suni sancı yada burda hep öyle okuduğum için psikolojikmen bana kötü geldi. Epidural istedim sonra çok rahatladım. keşke devlettede yapsalar imkanı olanlar kesinlikle yaptırın tavsiye ederim okadar mutlu girdim çıktım ki doğumdan süper bişeydi. Epidurali yaktıktan sonra süreç hızlandı 1 saatte acilma 10 cm oldu. Sabah 4.48 de yavrumu kucağıma aldım tarifi yok inanılmaz güzel bi duygu. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesi sağlıcakla yavrusuna kavuştursun inşallah. hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. oğlum 3560 ve 52 cm doğdu bu arada. Hakkınızı helal edin uzun oldu. Sorusu olanları fırsat buldukça cevaplamaya çalışacağım