zhrszcylcn İlle depend mi Canped hasta bezi olmaz mı yada başka marka? neden herkes sadece dependi söylüyor.
Grhn zhrszcylcn ben hasta bezi aldım ablam 2 çocuğunda da kullanmışdı. 2 arkadaşım yeni doğum yaptı onlar da aynı şekilde hasta bezi aldılar. Büyük aldıkdan sonra hasta bezide rahat oluyor . Eczaneden almışdım orda çalışan önermişdi bana
Yildizim zhrszcylcn Benim kanamam fazla isi hem depend hem de Canped kullanmıştım ama depend işe daha rahat ettim. Canped de hava alımı daha kötüydü ne yalan söyleyeyim terletiyordu
doganBanu zhrszcylcn ben o külotlu dependle rahat edeceğimi sanmıyorum kayar gibime geliyor, normal ped alırım diye düşünüyorım kararsızım
zhrszcylcn [silindi] Grhn Yildizim doganBanu cevaplarınız için teşekkür ederim depend baskısı oluşturuluyor gibi, ondan sordum
Tazeannebaba zhrszcylcn canım depent kilot gibi insanı hiç rahatsız etmiyor herkes o yüzden onu seviyor bende öyle
_zehra_ zhrszcylcn Ay bende merak ediyorum bunu . Bir-çok marka da var kilot pet. Illa deepend mı olmalı yani. Mavi beyaz var bende onu merak ediyorum
Gul6100 Kesinlikle depend . Arkadaslarimda dogum yaptilar depend onerdiler bende 1 paket alip koydum kenara indirimden aldim
Kelebenk zhrszcylcn depend bana kulot giibi sürekli giy cikart cok zor geldi.lohusa pedi aldim.hemen takmak daha pratik
Yavuzum1202 Kelebenk giy çıkarlık bi durum yok ki normal kilot gibi çıkarmak istediğinde yanlardan yırtıyosun kesınlıkle süper bisey 2 paket bitirdim hatta adetimin yoğun olduğu zamanlarda kullanmak icin tekrar aldım
Sueda29 Yavuzum1202 canm bilmedğmden soruyorumda bu depend denen şey acaba üstüne başına bişeyler geçiormu kan vs gbi yoksa çokmu güvenilir
Kelebenk Yavuzum1202 cikarip cope atıldığını biliyorum pijamani soy giy olayindan bahsediyorum 🤞tercih meselesii