Hande34 Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum🥰hayırlısıyla kızım olacak ismini ipek diye düşünüyorum ama ,karakteri nasıl etkilenir,yakınınız veya akrablarınızdan fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Ozlemdmn Hande34 ipek naiv ve guzel ayni zamanda guzel Ahlakli oluyor ablam var arkadasim var eski is arkadaslarima vardi Cok guzel oluyolar ben seviyorum bu ismi kaderleri acisin bence sordut tanidiklarim genelde zor hayatlar yasiyorlar haketmedilleri sekilde ama isim mi cevresel mi bilemem tatlim
Recbey Hande34 kuzenimin ismi ipek yeri gelince sakin ama hakkını savunan hırslı kendini ezdirmeyen hamarat dinine düşkün 😊
Kuzucu_52 Hande34 kendimden örnek vereyim çok sakin uysal utangaç yeri geldiğinde sinirli haksızlığı asla gelemeyen bir insanım
Aslianil Hande34 ipek ismindeki tanidiklarim cok kibar naif ve cok guzel kizlar oluyorlar ben cok begeniyorum ve huylari da cok guzel oluyor.. Bence guzek dusunulmus bir isim 😁😇
Yavuzum1202 Annemin adı İpek tuttuğunu koparır erkek gibi masallah herkesle anlaşır eli açık çok yardımseverdir ayrıca çok çalışkandır bende annemin adını koymak istedim ama kendisi istemedi
Esrayldz Benim kızımın ismide nasipse İpek olacak daha cinsiyeti belli bile değildi kızım olacak adıda ipek olacak dedim 27. haftamdayım Allahım nasip eder inşallah☺️ Sadece bir kaç gündür Sare eklesemmi diye düşünüyorum kendi ismimle uyumlu olması için 🤔
Prens_annesi3 Hande34 iki ipek tanıyorum ikisi de ahlaksız hatta biri kaynimi eşinden ayırdı arabozucu
Damlaustglu Hande34 İki kuzeniminde kızlarının adı İpek . Çook güzeller, fenalar ama bilmişler bende çok seviyorum İpek ismini 🌸
Nltka Ay kızım olsa koyacağım isimler arasındaydı İpek mila çok isterdim ama oğlum oluyor 😅 hiç düşünme çok hoş ve naif bir isim
AsenaArda Hande34 Merhabalar öncelikle benim ablamın adını da doğunca ipek koymuşlar ama sonra çevredekiler ipek kuranda geçmiyor diye söylenmişler anne ve babama, ablamın adını bir süre sonra fatma zehra olarak değiştirmişler ama artık ipek olarak alıştığımız için herkes ipek diyo kendisine sadece kimlikte fatma zehra olarak geçiyo ☺