Marayy TunarinAnnesi yaaaa canım çok sevindim bak rabbim fazla aratmadan meleğin tekrar seninle çok sevindim 🙏❤️
Nuriay TunarinAnnesi ayyy ayy bacım Allah sag salim qucagina almaqi nesib etsin özumun muş kimi sevindim qelben inanki rabbim qorusun bebisini çoxlu dualar oxu bir de çaliş etrafda çox adam bilmesin aile içi bilsin heleki goz nezer deymesin
Nursubasi TunarinAnnesi ay maşallah çok sevindim kuzumm. Hemen kan ver bide pıhtılaşma testini ihmal etme lütfen
Melike3777 TunarinAnnesi kuzum bunada bakılınca gebelik var gibi gözüküyor beta çünkü kürtajdan sonra sıfırlanıyor hemen öyle uzun surmuyor sen kürtajdan sonra hiç test yapmışmıydın
Adel001 TunarinAnnesi baci vallah ümid vermey kimi olmasın Allah başacan elesin mence he hamilesen inşallah inşallah❤️ Çünki mendede sifte bele çıxdı hele bunnanda zeif görsenirdi he mence inşallaaahhhh hamilelikdi❤️💕
TunarinAnnesi imrangulll Nursubasi Nursubasi Nuriay Momof2child Tbnrcelik kizlar Tesekkur ederim iyi ki varsiniz ❤️🙏
Nuriay Melike3777 evet canim bende 31 gun once kurtaj oldum dun test yaptim ama bembeyaz yani cok çabuk sifirlaniyor 🌼
Nuriay TunarinAnnesi baci gozlemeden hekime get bidde baci analizlerini eline alanda şekilin mutleq menede atarsan laxtalanma kağizlarini
Melike3777 Nuriay öyle oluyor genelde kuzum bende şubat ayında kürtaj oldum ve hemen beta sıfırlanmıştı test negatif cıkıyordu şuan şükürler olsun Hamileyim Rabbim istiyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin🤲❤️
ffcihan TunarinAnnesi Muhammedim0125 Merhabalar Ben Bir Şey Sormak İstiyorum Adetim Ocağın 22 sinde bitti eşimle o günden beri korunmuyoruz ve iki gündür göğüslerim de acaib derecede şişkinlik hissediyorum ağrı ara ara kasık ağrısı felan da oluyor acaba hamile olabilirmiyim bilgisi olan var mı acaba
Ebaki TunarinAnnesi yaaa cok sevindim abla Rabbim tekrar sevindirdi seni cok sükür adına inşallah saglıkla Kucagına alırsın 🤲🤲
TunarinAnnesi Ebaki Allah razi olsun kuzum InsAllah gercekdir Dileyen her kese nasib olsun InsAllah 🙏