TunarinAnnesi Kizlar bildiginiz gibi ocakda 11 haftalik bebegim dusdu subatda sag tarafindan ovulasyon oldu 12 mm acaba simdi yeniden hamilemiyim yoksa eskiden mi kalan HCG daha once test yaptim negatif cikdi bugun adete 4 gun kala erken gebelik testim boyle https://imgyukle.com/i/nQLU56
ffcihan TunarinAnnesi Muhammedim0125 Merhabalar Ben Bir Şey Sormak İstiyorum Adetim Ocağın 22 sinde bitti eşimle o günden beri korunmuyoruz ve iki gündür göğüslerim de acaib derecede şişkinlik hissediyorum ağrı ara ara kasık ağrısı felan da oluyor acaba hamile olabilirmiyim bilgisi olan var mı acaba
Momof2child TunarinAnnesi inSALLAH DUALARM SENINLE AMMA GRT QAN VER.BIDE XG SIFIRLANMSDI YOXLAMSDN USAQDAN SORA
Adel001 TunarinAnnesi hekimine demisen bacı? Ne dedi? Deyir ola biler? Bideki bacı söz soruşum sen aborta getdin yoxsa özü düşdü?
hava123 TunarinAnnesi 🙈tırnaklar dilkatimi cekti direk hakkını helal et biras farklı geldi , evet bencede gebelik var gibi canım
Adel001 Momof2child mende onu demek isteyirem ele, bezen ele okurla 0lanmır yadaki tam açılış olmur içerde galır nese deyirler Oda testte müsbet gösterir. Teki inşallaahhhhhh yaxşı olsun yeni hamilelik olsun aminnnnnnnn
Adel001 TunarinAnnesi adetten bir gün önce verirler can, menede hekim ele gönderdi , 1gün evvel verdim,
TunarinAnnesi Adel001 deyir matka bu deqiqe usag istiyir olmag sansi yuksekdi 🤲mende usag evde dusdu plasentani abortla goturduler
ecemtmr TunarinAnnesi canım adet oldun mu hiç kürtajdan sonra eğer olduysan hemileliktir inşallah bebiştir